iPhone 4 16GB review

Preturi pentru telefonul iPhone 4 16GB de la Apple se gasesc usor pe net. Din pacate nu numai pretul conteaza, ci si utilitatea produsului, chiar daca in ultima perioada iPhone este sinonim cu fita in materie de telefonie mobila. Review-urile americane pentru iPhone 4 Apple sunt destul de diferite, marea majoritate expunand problema cu pierderea semnalului, zice-se mai putin suparatoare in Europa decat in USA, datorita semnalului GSM mai puternic. Majoritatea posesorilor romani de Apple iPhone 4 sunt foarte multumiti, declarand telefonul drept o culme a tehnologiei si a usurintei in utilizare.

Cel mai bine vandut iPhone 4 este telefonul Apple iPhone 4 16GB black, care are un pret rezonabil si performante care “indoaie” concurenta la majoritatea capitolelor.

Preturi gasiti aici – iPhone 4 16GB

Cele mai interesante caracteristici iPhone 4 16GB sunt:

iPhone 4 Retina Display – tehnologie prin care textul devine mult mai clar, iar fotografiile si filmele arata fantastic

Camera foto de 5 MP cu inregistrare video HD – are o rezolutie excelenta (5megapixeli) si blitz LED, care permite fotografierea de inalta calitate, dar si o filmare HD superba, chiar si in lumina redusa.

FaceTime iPhone 4 – legatura audio-video intre doua terminale iPhone 4, realizata prin conexiune Wireless Lan – Wi-Fi (asta e chiar ceva dragut)

Multitasking – rularea aplicatiilor favorite simultan, fara a fi afectata performanta bateriei sau viteza de lucru

Wireless Tethering – transforma Apple iPhone 4 16GB black intr-un access point pentru laptopul tau

Cheia catre redactarea rapida – aduce verificarea in timp real a tot ceea ce este scris si sugereaza sinonime, corecteaza greseli de tastare si/sau adauga automat semnele de punctuatie omise.

iBooks Apple iPhone 4 16GB black – colectia cartilor preferate pe telefonul mobil, intr-o interfata grafica si functionalitate foarte asemanatoare cu cea implementata pe noua tableta Apple iPad

………………………………………………………………………………………..

iPhone 4 16GB

………………………………………………………………………………………..

Daca toate facilitatile de mai sus nu v-au convins ca Apple iPhone 4 16GB black e distrugator de bun, va mai spunem ca lateralele noului iPhone 4 sunt realizate din otel inoxidabil, partea din spate si cea frontala sunt confectionate dintr-o sticla speciala, folosita pentru parbrizul elicopterelor in industria aeronautica :mrgreen: , iar dimensiunile aparatului sunt foarte mici pentru un smartphone (doar 9,3mm in grosime!).

iPhone 4 16GB pare alegerea perfecta pentru un cadou oferit de Sarbatori, celor dragi sau chiar noua insine. 😉

………………………………………………………………………………………..

iPhone 4 16GB

………………………………………………………………………………………..

4 Comments

  1. Gertrude spune:

    Preturile iPhone 4 16GB de la emag par rezonabile, ma intreb cine face garantia la Iphone in romania… Ca asta poate fi o problema…

  2. EasyGoing spune:

    Orange face garantia pentru iPhone in Romania, deci si pentru iPhone 4 16GB, dar numai pentru cele vandute prin ei, cred…

  3. Telefoane Dual Sim spune:

    interesant articol cel mai bun telefon de pe piata cred ca la ora actuala , poti face aproape orice cu acest telefon , oricum preturile sunt destul de piperate asa ca nu orice roman si-l permite

iPhone 4 16GB review