Iphone 6 vs Samsung Galaxy s4

Iphone 6 este un telefon mai mic decat Samsung Galaxy S4. Din acest punct de vedere este mai usor sa il manevrezi cu o singura mana, datorita dimensiunilor mici.

Galaxy S4 poate fi trecut cu usurinta pe lista de tablete combinate cu telefoane, fiindca dimensiunea ecranului, de 5 inchi, il incadreaza in aceasta categorie.

galaxy-s4-vs-iphone-6

Procesor: Ambele telefoane au procesoare foarte puternice. iphone 6 are primul cip de 64 de biti detinuti pe un smartphone, care vine la “pachet” cu un coprocesor ce va alimenta jocurile si aplicatiile pentru monitorizarea activitatilore utilizatorului.

Samsung Galaxy S4 este alimentat de procesorul de 1,9GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 600, unul dintre cele mai puternice intalnite la telefoanele cu Android.
Ecran: display-ul de la iphone 6 de 4 inchi, cu 1.136 x 640 pixeli nu se poate compara calitativ cu cel de 5 inchi si 1.920 x 1.080 pixeli detinut de Samsung Galaxy s4.

Densitatea de 441 pixeli la fiecare inch este mai mare la Galaxy S4 decat la iphone 6, de 325 pixeli la fiecare inch, ceea ce asigura o calitate mai buna a imaginilo si videoclipurilor.

Capacitate de stocare: iphone 6 este disponibil in mai multe variante, de 16GB, 32GB si 64GB, in timp ce Galaxy S4 nu are ultima optiune, cea de 64GB, dar capacitatea sa de stocare poate fi extinsa cu un card microSD.

Functii diverse: O functie buna la iphone 6 este senzorul cu amprenta digitala, care va permite utilizatorului sa deblocheze telefonul si sa faca cumparaturile de pe iTunes mai rapide. Insa el trebuie sa functioneze foarte bine si sa nu se deteriorizeze in timp, reducand problemele telefonului.

Indiferent de alegerea dumneavoastra, ambele telefoane sunt de ultima generatie, calitatea este o caracteristica de baza atat pentru Apple cat si pentru Samsung.

Comments are closed.

Iphone 6 vs Samsung Galaxy s4