Find us on Google+ "Iubirrre", lansare de carte - lansari

“Iubirrre”, lansare de carte

Marti, 5 octombrie 2010, are loc lansarea unui proiect unic pe piata romaneasca: o carte dedicata animalelor, intitulata “Iubirrre“. Cartea contine povesti si desene amuzante sau tandre, cu si pentru animale.

Se iau persoane publice si se roaga sa scrie si sa deseneze mici bijuterii despre animale. Cu totii isi doneaza integral drepturile de autor. Se ia o agentie de publicitate priceputa – Mercury360, o companie generoasa, care sa finanteze proiectul – PURINA, o editura eleganta – Vellant si se scoate cea mai frumoasa carte. Iar banii obtinuţi din vanzarea acestei carti se duc la GIA, pentru ca mai multe animalute sa aiba pe cine astepta acasa.

Printre autorii care semneaza in “Iubirrre” se numara: Irina Margareta Nistor, Gabriel Cotabita, Horia Brenciu, Razvan Simion, Carmen Tanase, Monica Davidescu, Iulian Vrabete, Dan-Silviu Boerescu, Melania Medeleanu, Roxana Iliescu, Diana Oprea, Luiza Zan, Maria Manolescu, Marius Vintila, Raluca Moianu. In plus, s-au obtinut drepturile pentru povestirile unor autori straini: Neil Gaiman, laureat al numeroase premii pentru literatura si Stacy Mantle, umorista si aparatoare ferventa a drepturilor animalelor. Ilustratiile si coperta sunt realizate de artisti vizuali in voga: Pisica Patrata, Noper, Aitch, Branea, Ghica Popa si multi altii.

Incepand cu luna octombrie, “Iubirrre” va putea fi achizitionata din librariile Humanitas, Carturesti sau online pe www.vellant.ro

Mai multe detalii si pasaje din carte gasiti pe contul de Facebook.


Data: 5 octombrie 2010

Lansare de carte – Iubirrre

Comments are closed.

“Iubirrre”, lansare de carte