Find us on Google+ Jazz & Wine - live music cu trupa Banditti - concerte

Jazz & Wine – live music cu trupa Banditti

Cafepedia continua seria serilor de joi cu jazz si vinuri bune!

Te asteptam in fiecare saptamana intr-o atmosfera calda si prietenoasa, cu muzica live si surprize special create pentru tine! Joi, 27 martie, vom canta impreuna cu trupa Banditti si vom degusta vinuri de la Oprisor.

Trupa Banditti este compusa din trei baieti tonici si plini de sarm, cu o vasta experienta muzicala:

– Alexandru Burca – pian. Nu-si mai aduce aminte cand a inceput sa cante. A terminat Masterul la Universitatea Natională de Muzica din Bucuresti. Aconcertat in Milano, Padova, Roma etc.

– Balasa Gabriel – multipercutionist. Este cunoscut pentru carisma si energia dedicata colaborarilor cu: VAMA, Directia 5, Cabron, Andreea Banica, Mamasita, Marius Mihalache, Adrian Naidin, NorZeatic, Avant n Gard etc.

– Andrei Balaceanu – trompeta, pian si voce. A absolvit Universitatea de Muzica din Bucuresti. A colaborat cu: Inna, Bitza, El Negro, Sarmarele Reci, dar si cu artisti din strainatate: Jessy Dixon, David Phelps, Skillet

Trupa Banditii surprinde si incanta prin repertoriul bogat si variat ca genuri intr-o maniera rafinata, dinamica cu multa traire si simtire, momente speciale pe care le poti petrece cu gasca, cu familia sau cu persoana iubita.

jazz_alb_27

Pretul unui bilet este de 25 lei si include un pahar de vin si ciocolata de casa cu chilly.

Rezervari: 0721 102 101

Locuri limitate!

Comments are closed.

Jazz & Wine – live music cu trupa Banditti