Find us on Google+ La Belle Epoque - bistrouri, restaurante

La Belle Epoque

Restaurant-bistro cu specific belgian, La Belle Epoque este ocolit de fumurile inerente zonei Dorobanti, probabil datorita ambientului clasic si selectiei de muzica veche, fara urma de “trend” si “cool”.

5

Mobilier vechi, de culoare maron inchis, mese cu insertii de gresie, accesorii bine alese si tablouri cu fotografii sepia sau articole din ziare, aproape totul emana un bun gust remarcabil. Mai putin decoratiunile pascale, absolut infioratoare, nici nu vi le descriu. Apropos, de cand se decoreaza casele/localurile in spiritul Pastelui?

La Belle Epoque au preparate traditionale belgiene si europene, iar in meniul zilei (care este mereu altul) se regasesc si bucate romanesti. La loc de cinste, ca in orice bistro belgian, este berea, Leffe sau Stella Artois, de toate culorile. Mancarea este buna, bine facuta, frumos prezentata, la limita dintre bine si foarte bine.

2

Personalul foarte sociabil, zambitori si descurcareti, nu suficient de atenti, insa. La Belle Epoque era plin  pe jumatate la orele pranzului, ospatarii stateau adunati pe langa bar, scrumierele pline si farfuriile goale, pe mese.

Preturile sunt mari in restaurant- bistro La belle Epoque.

La Belle Epoque

Adresa: Str. Aviator Radu Beller, nr. 6
Telefon: 021-230.07.70
www.la-belle-epoque.ro

1 Comment

  1. Ela spune:

    Cat de fain e localul asta! Cred ca este super scump…

La Belle Epoque