Lacul lebedelor- o feerie pe scena

Pe data 25 octombrie 2012, de la ora 19.30, la Sala Palatului va avea loc spectacolul extraordinar de balet “Lacul Lebedelor”. Acest original spectacol va fi  sustinut de faimosul ansamblu de balet clasic al Teatrului Municipal de Opera si Balet din Kiev. Din distributie vor face parte Natalia Matsak– prim-solista a Operei Nationale din Ucraina si Denys Nedak – prim balerin al Operei Nationale.

Trupa de balet a Teatrului National Municipal din Kiev este unul dintre cele mai performante ansambluri de gen din lume. Vestit in Ucraina, dar si in intreaga lume, colectivul a fost fondat in 1980 de celebrul coregraf din fosta URSS Vahtang Vronskii, cu numele “Baletul clasic din Kiev”.

Repertoriul trupei de balet cuprinde peste 30 de spectacole dar si programe de concert si recitaluri: “Lacul Lebedelor”, “Spargatorul de nuci”, “Frumoasa din Padurea adormita”, “Giselle”, “La Bayadere”, “Don Quijote”, “Cenusareasa”, Romeo si Julieta”, “Bolero”ul lui Ravel, “Spartacus”, Suita “Carmen”, “Carnavalul animalelor” sau “Maugli”. In 2011, o noua productie a facut sali pline – “Gala Ceaikovski”.

Intr-un décor deosebit, costume unice, o coregrafie clasica si cu un spectacol original, Baletul Teatrului Municipal de Opera si Balet din Kiev ne va incanta cu armonia muzicii si  dansul de exceptie.

 

Comments are closed.

Lacul lebedelor- o feerie pe scena