Laptop Samsung

Sa ai un laptop Samsung nu era prea la indemana pana acum, fiindca nu fusesera aduse oficial in Romania. noi am testat cate ceva la caravana Samsung de anul trecut, dar habar n-aveam ce ne asteapta.

Laptopurile Samsung, lansate aseara in cadrul evenimentului Gentlemen’s Club, sunt cu siguranta targetate sa le taie picioarele iubitorilor de Sony Vaio. Se comporta cam la fel, insa arata, daca este posibil, si mai bine. Mai lucioase, mai rotunjite, mai futuriste.

Ce modele de laptop Samsung vom avea la dispozitie?

Laptop Samsung N145 – 10 inch

Laptop Samsung NF210 – 10 inch

Laptop Samsung RV508 – 15,6 inch

Laptop Samsung R538 – 15,6 inch

Laptop Samsung SF310 – 13,3 inch

Toate modelele prezentate sunt disponbile la preturi promotionale prin evoMAG.ro

Recomandare: Laptop Samsung RF510 – 15,6 inch

Razvan Lucescu, antrenorul echipei nationale de fotbal: “Sunt un om practic, căruia îi plac lucrurile simple şi uşor de manevrat. Recunosc că aptitudinile tehnice nu se numără printre atuurile mele, dar laptopul Samsung RF510 s-a dovedit a fi foarte ‘user friendly’ şi un real suport în rezolvarea nevoilor mele punctuale.”

8 Comments

 1. opinii vacante spune:

  Interesante modelele de la samsung. Ma intreb oare daca in ziua de azi mai conteaza brandul atunci cand faci o alegere din domeniul it. Oare cat de mult mai conteaza ca este samsung sau o marca proasta?

 2. Jonathan spune:

  De toate se apuca Samsung sa faca 🙂

 3. karmapolice spune:

  glumesti, nu?sint de la lightinthebox, companie chineza recunoscuta pentru faptul ca are REPLICI ale originalelor, nu originalele, desigur la preturi mai mici..welcome to china’s fakes world!

 4. Jeanette spune:

  Te inseli, au fost lansate de compania Samsung si le-am vazut cu ochii mei, la lansare. Ma indoiesc ca ar fi adus fake-uri, pentru ce? :))

 5. mary spune:

  sa iti spun ceva.. daca pe ele scrie made in china asta nu inseamna ca sunt fake-uri.te-ai gandit ca poate au o fbrica deschisa acolo pt k e mana de lucru ieftina??eu am un laptop samsumg r530 J04 si scrie made in china dar in el are numai piese calumea.il am de aproape un an si nu am nici o pb cu el…mai gandestete

 6. sorin spune:

  @karmapolice de unde si aceasta minunata concluzie?:)) Cand Samsung Romania le anunta oficial…deci sunt Samsung:)…Dacia cand anunta o masina Dacia…e Dacia nu Lastun:)).

  Eu am testat pana acum 2 dintre modelele Samsunsg si sunt Samsung:)

 7. Vali D spune:

  Eu am lăsat un astfel de model, pentru unul Sony Vaio. Mi se par mult mai performante. Totuşi, nici Samsung nu ‘stă’ rău 🙂

Laptop Samsung