Find us on Google+ Laptopuri in rate - Laptopuri

Laptopuri in rate

Unde gasesti laptopuri in rate

Computerele personale sau desktop-urile incep incet-incet sa devina istorie. La moda sunt peste tot in lume laptop-urile. Computerul portabil a devenit un accesoriu indispensabil, care introdus intr-o geanta speciala, poate fi folosit in orice locatie.
Deoarece preturile laptopurilor se incadreaza intre 1200 si peste 20.000 lei, acestea nu sunt accesibile intotdeaua pentru achitarea integrala, astfel ca magazinele de specialitate ofera posibilitatea platii in rate prin mai multe mijoace bancare. Se poate achita cu card de credit care ofera plata integrala a costului la achizitionarea produsului sau virarea sumei in rate egale si fara dobanda catre magazin. Alta varianta este obtinerea unui credit online cu documentatie minima si semnarea contractului intr-o filiala a bancii creditoare sau la domiciliul solicitantului, in maxim 3 zile de la aprobare.

laptopuri-in-rateMajoritatea bancilor din Romania ofera posibilitatea achizitionarii de bunuri in rate, fie prin emiterea cardurilor de credit speciale fie prin credite de consum cu perioada de finantare intre 3 si 60 luni, in functie de suma solicitata.
Toate bancile cer, pentru creditarea online a cumpararii de produse, actul de identitate, adeverinta tip, fisa fiscala si o factura de utilitati si ofera o perioada de gratie de pana la 90 zile in care nu se percepe dobanda, ratele sunt fixe in lei. Venitul minim acceptat este de 400 lei.Pentru platile online, toate sunt procesate de banca emitenta a cardului, iar plata ratei unui credit de consum se poate efectua si in magazine.

 

In aceasta perioada, cateva magazine au oferte de creditare avantajoase pentru laptopuri in rate

La achizitionarea online pe site eMAG ofera credite cu rata fixa, pe o perioada intre 6 si 60 de luni, creditul aprobandu-se in maxim 2 ore. Astfel, un laptop Dell Inspiron la pretul de 1.699 lei, la emag.ro se poate achizitiona in 16 rate lunare de 142,04 lei prin BRD Finance.

 

Pana la 31.03.2013 la achizitii online de minim 2.500 lei, Evomag ofera posibilitatea achitarii produselor in 10 rate cu 0% dobanda, prin cardul de credit “Bani doar bani” Master Card de la BRD, cu 0% comision pentru rambursarea anticipata a sumelor utilizate, emitere online si pana la 20.000 lei credit. Creditul se va aproba in maxim 2 ore iar produsele se vor livra imediat dupa semnarea contractului de creditare.
Tot la evomag.ro aveti creditul Solutia avantaj de la BRD Finance, la care aveti o perioada de gratie de 110 zile cu 0% dobanda si dobanda fixa pe toata perioada creditului.
La achizitionarea unui laptop, MarketOnline va propune sa cumparati orice produs in 12 rate cu 0% dobanda prin cardul “Bani doar Bani” de la BRD Finance! Un notebook Acer Travel Mate la pretul de 3.019 lei se poate cumpara in 24 de rate lunare, rata fiind de 168,64 lei.
Indiferent daca folositi creditul de nevoi personale sau cardul de credit, plata in rate va ajuta sa va cumparati, in rate, laptopul cu cea mai buna configuratie fara a fi nevoiti sa achitati integral pretul.

7 Comments

 1. Dragos. spune:

  desi e dureros, si eu va trebui sa apelez la aceasta varianta.

 2. Razvan D. spune:

  Nu e dureros deloc. E o varianta accesibila pentru toti oamenii.

 3. Cristi Sorescu spune:

  Scapa de salteaua veche si vei scapa automat de lipsa confortului. Rezultate in urma imbinarii tehnologiei ultramoderne cu traditia, saltele Green Future sunt ceea ce iti lipseste in dormitor pentru o noapte linistita si reconfortanta.

 4. Dan Bolfea spune:

  Daca haina il face pe om, atunci lenjeriile sunt hainele cele mai de pret ale patului.

 5. Roxana spune:

  O singura data am cumparat in rate, a fost vorba despre un pachet mixt de electrocasnice. Desi multi sunt sceptici, este o alternativa buna pentru ca noile optiuni de rata fara dobanda nu-ti incarca prea mult nota de plata.

 6. Catalin spune:

  Cel mai avantajos este sa cumperi in rate (fara dobanda) 😀

Laptopuri in rate