Find us on Google+ Le Creme, your corner of magic taste - bistrouri, cafenele, ceainarii

Le Creme, your corner of magic taste

Cafeneaua Le Creme este locul in care poti savura o cafea intr-un confort deosebit si o dispozitie perfecta pentru a petrece cateva clipe de liniste, dincolo de zgomotul ce ne inconjoara.

Te asteptam cu 3 saloane intime si totodata spatioase, unde poti veni cu gasca pe care de cele mai multe ori nu o poti lasa deoparte. Totodata iti creem o atmosfera intima si relaxanta pentru ca momentele cu iubita sau iubitul sa fie de neuitat. Vestea buna pentru baietii singuri este ca avem si o terasa cocheta de unde se poate trage foarte bine cu ochiul.

In cazul in care dis de dimineata nu ai apucat sa iti iei micul dejun acasa, croissantele fierbinti vor veni in completarea mult laudatei cremei de cafea. Si daca rosul te inspira, atunci merita sa incerci si cockatailul casei. Sa nu mai vorbim despre sandwich-ul consistent si salata proaspata care ii pune in valoare calitatea.

Acest review nu apartine staff-ului Goingout.ro, nu putem garanta obiectivitatea lui.

Cafeneaua Le Creme

Adresa:
Intrarea Tudor Stefan, nr. 25, sector 1, Bucuresti

Telefoane:
0735.424.026

Orar:
Zilnic : 07:30 – ultimul client

Email: contact@lecreme.ro
Website: www.lecreme.ro

poza5poza1poza11

1 Comment

  1. Gabriel spune:

    Un loc cu un decor minunat. Este o cafenea cu multa personalitate, iar atmosfera este deosebita. Recomand clatitele cu inghetata si sandwichul italian.

Le Creme, your corner of magic taste