L’ecrevisse Bistrot

Nu va voi spune (in cuvinte) mare lucru despre L’ecrevisse Bistrot. Doar o sa punctez cate ceva, pe ici pe colo, prin partile esentiale, ca sa stiti incotro porniti (ca dupa ce terminati de citit sigur luati haina din cuier si porniti intr-acolo!). 🙂

Va sa zica, L’ecrevisse Bistrot are specific frantuzesc (dar frantuzesc dintr-ala bun, cu cele mai savuroase combinatii posibile) si este patronat de insusi bucatarul, care-si si da in petec filmandu-se, si  se arata pe net. 🙂

Lucru care, dupa cum bine puteti observa, nu este deloc de rau augur, pentru ca omul stie meserie si o practica intr-un mod de-a dreptul fermecator.

Am mancat la L’ecrevisse Bistrot o salata de raci (ce altceva!! 🙂 ), o nebunie! Daca ajungeti (si sigur ajungeti, ca e recomandat), neaparat sa incercati salata de raci si nougat glace.

Sau poate faceti chiar o rezervare pentru Ziua Indragostitilor, au o serie intreaga de minunatii in meniu, iar vila in care functioneaza este superba!

Update: La fel de bune si legumele L’ecrevisse!

L’ecrevisse Bistrot

Str. Pop de Basesti, nr. 48
Telefon: 0742.01.08.12
www.lecrevisse.ro

2 Comments

  1. Valentin spune:

    In septembrie, in timpul vacantei mele in Romania, am fost prezent acolo aproape in fiecare zi neputand renunta sa incerc tot meniul L’ecrevisse. Recomand fara ezitare sa incercati melcii, scoicile, biftec tartar de vita, somon sau ton. Salatele sunt delicioase iar deserturile la fel, nougat glace mi-a placut cel mai mult.

    Supele, in special cea de ciuperci si de praz, dar si supa de salata este foarte gustoasa. sincer, cred ca fiecare poate gasii ceva pe gustul sau in L’ecrevisse iar preturile sunt rezonabile, in general o masa completa formata din supa + fel principal + desert a fost intre 60 si 80 lei fara bauturi. Cateodata mai putin, altadata mai mult, in functie de ce am avut pofta sa mananc.

    Recomand cu toata caldura, merita mers acolo pentru o experienta culinara placuta, pentru un pranza sau cina intr-o atmosfera relaxata, intre prieteni.

    Pentru cine intereseaza, au si Wi-Fi gratuit.

L’ecrevisse Bistrot