L’Incontro

Cand ceri mancare chinezeasca la un restaurant de mana a doua, fie el si L’Incontro de Postavarului, patesti ca mine. Dar n-ar fi prima data, desi in cateva localuri de genul asta, de la care nu m-as fi asteptat la nimic bun, am avut surprize majore.
Daca m-as fi luat dupa semne (se-arata ele, semnele, trebuie doar sa le vezi), avand in vedere ca am asteptat vreo 15 minute sa imi ia cineva comanda si m-am facut vazuta abia dupa ce m-am ridicat si am mers la bar, cel mai intelept era sa plec. N-am plecat, pentru ca atat terasa cat si interiorul restaurantului L’Incontro erau pline ochi de oameni care mancau cu mare pofta si pareau multumiti. Cum meniul este predominant bazat pe carnuri, este destul de greu sa gasesti un fel de mancare mai acatarii daca esti adeptul preparatelor “light”. Asa ca dintre doua rele, am ales-o pe-aia cea mai proasta, dupa ce am constatat ca pizza quatro formaggi e o fitza peste puterile lor. Iarasi semn rau – daca nu pot face o paine cu branza, nu stiu cum m-oi fi asteptat sa le iasa salata de alge si furnici in copac. 😆

M-as fi multumit, sincer, cu o salata greceasca ( branza, rosii, ulei de masline si busuioc) si ceva paine prajita – specificul international al restaurantului L’Incontro ar fi putut permite – dar privirea pe care mi-a aruncat-o ospatarita la auzul acestei bazaconii, mai ca m-a determinat sa prezint scuze.
Din cele cateva preparate chinezesti, chinezesc nu e niciunul. La gust ma refer, nu ca le-as fi gustat pe toate, dar bucatareasa pe care am zarit-o prin geamul ce facea trecerea la bucatarie, n-avea deloc ochii oblici. Astfel ca “furnicile in copac” se traduc printr-o tocana de pui si ardei, insotita de paste din orez. Nicio legatura cu specificul chinezesc. Algele erau tari si prost condimentate, cred ca aveau ceva sos de soia si cateva fasii de morcov. Gust n-aveau.

Am asteptat alte 20 minute sa vina nota ( nu cu ochii pe ceas, dar asta-i timpul in care fumez doua tigari) si nota n-a venit. M-am dus eu dupa ea. La restaurantul L’Incontro aglomeratia nu poate scuza lipsa de organizare, dupa parerea mea. E clar ca au un singur ospatar ( o femeie) care stie ce are de facut, pe restul ii omoara drumurile. Atat de tare, incat, la un moment dat, pareau absolut derutati si depasiti de situatie. Alti clienti – mai destepti- s-au ridicat si au plecat.  Eu m-am alinat cu un cappuccino Bistrot si un fresh de portocale chiar bun, ceea ce mi-a mai indulcit dezamagirea. Preturile nu sunt mari, ar fi fost chiar culmea. 🙂

Restaurant L’Incontro

Adresa: Str. Postavarului, nr. 92
Telefon: 021/345.22.88
0732.113.702
www.lincontro.ro

1 Comment

  1. Pop Dumitru spune:

    Maria,

    poate iti alegi si tu restaurantele pe gustul tau inainte sa intri in ele. Daca restaurantul era cu specific “carnos” si pe deasupra si “de cartier”, cum de te-a dus capul sa-ti comanzi chinezarii?
    Te mai si miri ca nu iese bine.

    Daca tot ai grija de tine si adopti o politica de “corpore sana” , cu energii interioare si mancaruri “alese” (nu pui orice “mortaciunie” in farfuria ta) poate te lasi si de fumat ca da bine.

L’Incontro