Find us on Google+ Live Folk Party, cu Vinarte, la Cafepedia - petreceri

Live Folk Party, cu Vinarte, la Cafepedia

Patru dintre vinurile Vinarte vor putea fi degustate in cadrul celei de-a douasprezecea “seri de lectura” a evenimentului “Casual Wine on Friday”, organizata la Cafepedia Romana (Str. Pictor Verona nr. 2, Bucuresti), vineri, 10 august, incepand cu orele 20.00.

Dupa ce participantii au lecturat saptamana trecuta din gama Castel Starmina si Villa Zorilor, saptamana aceasta cei de la Vinarte isi prezinta vinurile din gama lor de top: Cuvee d’Excellence Riesling, Cuvee d’Excellence Sauvignon Blanc, Castel Bolovanu si Negru de Dragasani, la preturi incepand de la 13 lei/paharul. Vinarte este recunoscuta ca una dintre cele mai reputate crame din Romania, fiind producatorul celebrelor Prince Matei, Cabernet Soare, Prince Mircea, Castel Bolovanu sau al Rieslingului Sirena Dunarii.


La aceasta editie a “Casual Wine on Friday” va fi prezent somelierul Stelian Stefan, precum si Dan Aldea, reprezentant Vinarte. Pe langa selectia de vinuri, invitatii vor primi, din partea casei, un meniu asortat, pe un fond sonor de muzica folk live sustinut de Carmen Popa & Band si de DJ-ul rezident Cafepedia.
Vinurile reci si deja indragitul cocktail Casualito (mojito cu vin rose) vor asigura voia buna.
Rezervari la 0721 102 101.

 

Live Folk Party cu Vinarte la Cafepedia- vineri, 10 august

3 Comments

  1. Omega Peter spune:

    Foarte bune vinurile! Am avut ocazia sa gust unul dintre ele la o petrecere, primit cadou, si chiar mi-a placut! Din pacare nush care dintre ele era, dar as mai vrea sa-l gust macar o data 😛

  2. Componente pc spune:

    Si eu am o slabiciune pentru vinuri;))

  3. Pensiuni Brasov spune:

    imi place foarte mult sa degust vinuri!

Live Folk Party, cu Vinarte, la Cafepedia