Lollypop Cafe Lounge

De la ce pornisem? A! Cafeneaua Lollypop de pe bulevardul Decebal. Am fost acolo intr-o seara, intr-o gramada ordonata, cu laptop-urile dupa noi, in cautare de wireless. Premiera fiind, pentru toata lumea, genul asta de adunare, am inceput cum ii sade bine romanului, prin a ne astampara foamea, cat sa ne mai obisnuim cu ideea.

A comandat fiecare dupa pohta ce-a pohtit, unii pizza, altii bruschete, altii salata… cei mai pretentiosi – “platou de branzeturi fine” (ca oferta e variata bine, pentru o cafenea) –  si n-a carcotit nimeni, nimic, cum ca nu le-ar fi placut mancarea. Ochiul meu a observat ca printre branzeturile fine se strecurasera si unele mai din popor, dar, una peste alta, n-a fost rau. Ba chiar surprinzator de aspectuoasa mancarea (asta o fi fost si motivul pentru care a durat atat de mult sa-mi aduca salata, la vreo 15 minute dupa ce-au adus pizza 🙂 ). Dar noi, fiind multi, cu galagie, veselie, mai ca nu am bagat de seama cand a trecut timpul si s-a umplut localul. Cert e ca la un moment dat, ne cam usturau ochii de la fum.

Altminteri, deloc deranjanta clientela cafenelei Lollypop, nu c-as fi avut ragaz sa le iau seama, dar asa, dintr-o privire, nu i-as fi incadrat la “parveniti de Decebal”.

Pe linie vestica pare sa fie design-ul Lollypop Cafe, dichisit si armonios, in tandem mai degraba cu muzica de pe la 7-8 seara, decat cu house-ul de la 10. De ce-or schimba ei genul muzical, in functie de ora, n-o sa pricep niciodata. Dar am mai intalnit.

lollypop_decebal

Ospatarii… amandoi amabili, nu foarte rapizi, dar aici cred ca-i neajunsul bucatariei/barului, ei fiind destul de vioi, mai ales ca aveau de urcat si niste scari. Unul avea chiar si zambetul la el, mare lucru asta, pentru un ospatar.

Wireless-ul cafenelei merge brici. Preturile sunt mari; nu-ti trebuie distonocalm cand vine nota, dar ajungi lejer la un 70  lei de caciula, asta insemnand o salata, o cafea, o apa si un cocktail, in cazul meu. Vestea buna e ca nici dincolo nu e mai ieftin; pe Decebal preturile sunt cam la fel.

Lollypop Cafe Lounge

Bulevardul Decebal, nr.  13
Tel. : 0724 948 820

3 Comments

  1. Andrei spune:

    Articolul este 90%adevarat, doar ca zilele trecute cand am vizitat si eu cafeneaua nu am dat decat peste aceleasi fete de pe decebal, aceleasi figuri de parveniti si aceleasi pitipoance. Ba chiar m a mirat f f mult ca ati spus ca este f frumos designul, mie mi s a parut a fi ceva comun, nimic special, ceva cu putin bun gust si prea ietin pt zona decebal…dar gusturile nu se discuta!

  2. Stefan spune:

    Sunt de acord cu persoana de deasupra mea 🙂

    Mi-a placut foarte mult ca au atasat la nota de plata si o acadea foarte mare! Este primul local in care platesc si primesc un mic cadou, mi-a placut.

    Va recomand sa il vizitati in timpul saptamanii pe la pranz pentru ca este aproape gol si puteti sa va bucurati de tot decorul (si in plus evitati figurile 🙂 ).

Lollypop Cafe Lounge