Find us on Google+ Luna barbatilor, la Baneasa Shopping City - outdoors, sport

Luna barbatilor, la Baneasa Shopping City

Ca si anul trecut, Baneasa Shopping City dedica luna mai in intregime barbatilor. Astfel, centrul comercial a pregatit in trei weekend-uri consecutive o serie de activitati prin care barbatii isi pot descoperi sau explora pasiunile pe Planeta Distracției. In plus, in perioada 28 aprilie-13 mai, in cadrul Mid Season Sales, numeroase magazine din Baneasa Shopping City isi asteapta clientii cu oferte speciale si discounturi de pana la 50%.

 

Baneasa Shopping City dedica sportului primul weekend din luna, 5-6 mai. Pasionatii pot lua lectii de catarare, spinning sau de Kempo Kick, pot juca partide de darts si poker ori pot face campionate de jocuri electronice. Mai mult, o serie de premii sunt puse in joc de parteneri si sponsori, in valoare de peste 40.000 lei.

Al doilea weekend pune accentul pe pasiunea barbatilor pentru motociclete si automobile. Asociatia GT Auto Club Sportiv si Carrefour Romania, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, organizeaza Campionatului National de Indemanare Auto 2012, care va avea loc in parcarea Baneasa Shopping City in perioada 11-13 mai, iar in interiorul centrului comercial pe 12 si 13 mai vor fi expozitii de machete auto si curse de masini teleghidate.

 

In al treilea weekend, 19-20 mai, domnii vor fi rasfatati cu degustari de vinuri, cocktailuri inedite si multe delicii gastronomice.

 

Pe toata perioada dedicata barbatilor, intre 5 si 20 mai, Baneasa Shopping City va organiza sesiuni foto cu masini de lux, puse la dispozitie de Mansory, si va crea un spatiu dedicat jocurilor electronice, cu Xbox, PlayStation 3 si Kinect in parteneriat cu Doogle.

Mai multe informații se gasesc pe site-ul www.baneasashoppingcity.ro si pe pagina de Facebook.

2 Comments

  1. Masina de spalat spune:

    ce tare..pacat k prietenul meu nu e acasa sa participe:)

  2. Laurentiu spune:

    Intotdeauna mi-a placut initiativa asta…macar 1 luna pe an sa o avem pentru noi, barbatii!

Luna barbatilor, la Baneasa Shopping City