Find us on Google+ Lux in regim hotelier - diverse

Lux in regim hotelier

In afara Romaniei, inchirierea de apartamente in regim hotelier este deosebit de populara, insa la noi avantajele acestei practici au inceput sa fie cunoscute doar de scurt timp. Astfel, piata bucuresteana a inchirierilor pe termen scurt este doar in etapa sa de debut si prezinta un mare potential de afacere. Este o varianta din care atat proprietarii imobilelor, cat si clientii lor au numai de castigat. Pe de-o parte turistii au parte de standarde de calitate pe care le-ar gasi doar la un hotel de lux, insa costurile sunt semnificativ mai mici, iar pe de alta parte cei care le inchiriaza pot obtine un profit mai mare in conditiile unui grad de uzura mai mic.

Bineinteles, pentru a putea concura cu ofertele hotelurilor si pentru a fi mai tentante, apartamentele cu inchiriere in regim hotelier sunt amenajate cat se poate de modern si luxos si utilate cu aparatura ultra-performanta. Mai mult, proprietarii lor ofera dotari atractive precum televizor cu diagonala mare, calculator cu internet gratis, aer conditionat, terasa, acces la piscina, loc de parcare. Toate acestea au scopul de oferi confort maxim si de a transforma acest tip de inchiriere pe termen scurt in cea mai convenabila si rentabila varianta pentru turistii care cauta cazare in Bucuresti.

Astfel observam tendinta catre lux a apartamentelor in regim hotelier. O scurta privire aruncata pe site-urile de profil care gazduiesc astfel de oferte, precum Bucharestapartment.net ne arata ca fiecare astfel de unitate de cazare este cat se poate de spatiosa si eleganta, reunind cele mai inalte standarde de eleganta estetica si confort. Clientii sai sunt turisti care prefera sa se cazaze inteligent alegand doar acele oferte care prezinta cele mai mici costuri in conditiile unui lux si confort maxim.

Poate va intrebati care sunt preturile de inchiriere ale acestor apartamente elegante. Bineinteles, acestea variaza in functie de zona, numarul de camere, dotarile, dimensiunea imobilului si serviciile oferite. O garsoniera poate costa 20 de euro, in timp ce un apartament cu trei camere poate fi in jur de 80 de euro. Aceste preturi reprezinta aproximativ jumatate din costurile cazarii la un hotel decent din capitala, unde fiecare serviciu aditional este taxat separat si cu siguranta nu se regasesc aceleasi standarde de lux si confort.

Turistii din afara Romaniei sunt cei care la acest moment alimenteaza o mare parte a acestei piete. Ei sunt deja obisnuiti cu acest tip de cazare pe termen scurt si prefera ca inainte de a porni spre destinatia lor sa intre pe Internet pentru a gasi un apartament de lux in regim hotelier pe care sa-l poate inchia pentru o suma modica. Un alt motiv pentru care acestia opteaza pentru aceasta varianta este faptul ca vor sa se bucure de intimitate, conditii excelente, mobilier modern si aparatura performanta chiar si atunci cand nu sunt acasa.

Luxul si preturile mici par a fi caracteristicile definitorii ale apartamentelor inchiriate in regim hotelier. Acestea fiind spuse, este evident ca in timp turistii romani vor dezvolta o peferinta mai mare pentru acest tip de cazare- o afacere cu un potential ridicat pe piata din Romania ce rezerva avantaje importante atat pentru proprietari, cat si pentru turisti.

Comments are closed.

Lux in regim hotelier