Find us on Google+ Ma mut la....Tata? - teatre

Ma mut la….Tata?

O initiativa inovatoare si curajoasa se materializeaza in lumea teatrului romanesc: primul serial din teatru, primul proiect prin intermediul caruia o poveste este spusa live, pe scena, printr-o serie consecutiva de spectacole.

Echipa ce a conceput si pus in scena super comedia “Ma mut la Mama,” care a cucerit publicul si s-a jucat ani buni cu casa inchisa propune iubitorilor de teatru o noua provocare:   “Ma mut la….Tata?”

Dupa ce a avut premiera pe scena Teatrului Mic, spectacolul, ce duce mai departe actiunea din “Ma mut la Mama” se va putea viziona pe data de 2 iunie 2013, la Cercul Militar National, in cadrul seriei “Teatrul de la ora 5”. Reprezentatia va incepe la ora 17.00.

Ma mut la TATA

Elementul ce declanseza actiunea e chiar Mama (Adriana Trandafir). Studenta la aproape 60 de ani, Mama vrea sa guste viata alaturi de noul ei iubit. Situatia da insa peste cap universul baietilor (Andreas Petrescu si Gabriel Fatu), care desi ajunsi la varsta maturitatii, refuza sa ii acorde mamei dreptul la o viata si redevin copii in nenumaratele incercari de a-l face pe iubitul mamei sa dispara din peisaj.

Alaturi de personajele deja cunoscute, interpretate de Adriana Trandafir, Andreas Petrescu si Gabriel Fatu, distributia se imbogateste cu Adrian Paduraru si Anca Dinicu/ Ioana Ancea.

Regia spectacolului este semnata de Gelu Colceag.

Biletele pentru spectacolul din 2 iunie se gasesc la casa de bilete a Teatrului Mic dar si online.

 

Ma mut la….Tata?

 

Cercul Militar National

2 iunie 2013, ora 17:00

 

Comments are closed.

Ma mut la….Tata?