Find us on Google+ Machiajul de zi si de seara - ateliere

Machiajul de zi si de seara

Sambata, 30 aprilie, fundatia Calea Victoriei va invita la atelierul “machiajul de zi si de seara“, sustinut de lectorul Silvia Timofte. In cadrul unui atelier de 6 ore, veti afla secretele unui machiaj perfect. Chiar daca ne machiem singure de ani intregi, chiar daca suntem inconjurate de reviste care ne dau sfaturi despre cum sa aplicam fardul de pleoape si ce este la moda in acest sezon, pare ca ne raman mereu cateva intrebari despre aplicarea corecta a machiajului sau adecvarea tendintelor la stilul si fizionomia noastra.


Acest atelier pe tema machiajul de zi si de seara poate fi prilejul pentru a lamuri toate acele intrebari pe care le aveti despre tehnicile si produsele de machiaj, dar si pentru a invata lucruri noi care sa va ajute sa scoateti in evidenta atuurile fizionomiei dumneavoastra.

Veti invata cum sa va ingrijiti si sa va pregatiti tenul pentru aplicarea produselor de machiaj, cum sa alegeti produse de machiaj adecvate tipului de ten si cum sa le aplicati. Veti exersa tehnicile de aplicare a produselor de machiaj, veti invata ce pensule si aplicatoare se folosesc pentru fiecare produs si pentru fiecare zona a fetei si veti experimenta cu culori, invatand ce vi se potriveste si ce nu vi se potriveste in functie de stilul personal si de fizionomia voastra.

Atelierul “Machiajul de zi si de seara” va va oferi ocazia sa discutati si despre tendintele in machiaj pentru primavara anului 2011, intr-o prezentare care va analiza moda de pe catwalk si noile produse de machiaj lansate pe piata. Astfel, veti discuta si veti explora impreuna modalitati de adecvare a noilor tendinte la ceea ce va place si vi se potriveste, la garderoba si la situatiile din viata de zi cu zi.

Atelierul 1 – Tehnici de baza in machiaj
Ingrijirea tenului si produsele de ingrijire a tenului. Pregatirea tenului pentru aplicarea machiajului – curatarea si hidratarea tenului. Aplicarea bazei de machiaj – fond de ten, corectoare si iluminatoare, pudra. Tehnici de realizare a machiajului.

Atelierul 2 – Machiajul de zi
Realizarea machiajului de zi. Machiajul ochilor, obrajilor si a gurii in machiajul de zi. Look-ul natural. Tendinte si culori la moda pentru machiajul de zi – primavara 2011.

Atelierul 3 – Machiajul de seara
Realizarea machiajului de seara. Adecvarea machiajului ochilor, obrajilor si a gurii pentru ocazii speciale. Look-ul dramatic. Tendinte si palete de culori la moda pentru machiajul de seara – primavara 2011.

Cost: 200 lei
Inscrieri: contact@victoriei.ro

Data: 30 aprilie, 11.00

Machiajul de zi si de seara

Fundatia Calea Victoriei
Str. Caimatei, Nr. 20, Et. 3

Comments are closed.

Machiajul de zi si de seara