Find us on Google+ Madrigal - Concert extraordinar de Craciun - concerte

Madrigal – Concert extraordinar de Craciun

Corul National de Camera Madrigal, simbol al maiestriei interpretative corale romanesti, va sustine un concert extraordinar de Craciun, pe scena Ateneului Roman, pe 9 decembrie.

Evenimentul este inedit prin prezentarea colindelor romanesti in succesiunea originala in care au fost inregistrate pentru prima oara pe disc de vinil , in urma cu 45 de ani. Acestea vor fi interpretate de prestigiosul cor sub bagheta dirijorului Voicu Popescu.

 

Corul National de Camera “Madrigal” a luat fiinta in 1963, iar preț de peste patru decenii activitatea sa a fost sinonima cu numele dirijorului Marin Constantin, fondatorul corului. In decursul a 47 de ani cu 4100 de concerte sustinute pe cele mai mari scene din țara si strainatate, Madrigalul a adus aproape de sufletul publicului capodopere apartinand scolilor Renasterii Europene, interpretate in limbile originale, mari comori ale muzicii bizantine si vechi romanesti, colinde si lucrari de inspiratie folclorica, elemente din patrimoniului clasic autohton si creatii romanesti contemporane.

Pentru evenimentul din 9 decembrie se pun in vanzare doua categorii de bilete:

Categoria VIP – 200 RON

Categoria I – 150 RON

Biletele pentru concertul extraordinar gazduit de Ateneul Roman sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor.

Comments are closed.

Madrigal – Concert extraordinar de Craciun