Find us on Google+ Magazine ANAF in Bucuresti - Shopping

Magazine ANAF in Bucuresti

Ieri s-a deschis primul magazin ANAF in Bucuresti; o piata a chilipirurilor ce isi asteapta cumparatorii. Pentru cine stie sa caute, depozitele Fiscului sunt pline de bunuri confiscate care pot fi cumparate la preturi modice.

In magazinul ANAF din Bucuresti se pot cumpara produse variate, de la imbracaminte si incaltaminte sau electrocasnice, pana la decoratiuni de Craciun. Preturile produselor pornesc de la 0.40 de bani si ajung la cel mult 32 de lei. De exemplu, o bere la doza se vinde la cu 1,3 lei,  sucurile carbogazoase se vand cu 3 lei.

Rochii, ciorapi, camasi, pulovere, paturi, plapumi, jucarii pentru copii la preturi de cateva ori mai mici decat pe piata reprezinta doar o mica parte din produsele confiscate de Fisc si scoase la vanzare. Cea mai mare parte a marfii nu este de calitate superioara, insa produselor li se vor aplica reduceri succesive in fiecare luna, astfel ca, dupa 5 luni, pretul lor va fi mai mic cu pana la 75%.

Pantofii de 35 de lei vor costa cu 30% mai puţin dupa o luna, daca au ramas in rafturile magazinului ANAF din Bucuresti, iar in situatiile in care marfa va ramane nevanduta, indiferent de reducerile succesive, dupa sase luni produsele vor costa tot atat cat cere o firma de salubrizare pentru valorificarea lor ca deseuri.

Magazin ANAF in Bucuresti

Str. Mariuca, nr. 14
Program: luni-joi 9.00 – 15.00

Comments are closed.

Magazine ANAF in Bucuresti