Find us on Google+ Make The Girl Dance la Bucuresti - petreceri

Make The Girl Dance la Bucuresti

Faimosul duo francez Make The Girl Dance concerteaza la Bucuresti, pe 6 mai 2011. La Berlin Club din Bucuresti, John Riley (The Funky Mamas) incalzeste atmosfera, iar The Model creste pulsul petrecaretilor cu ritmuri irezistibile de Dark Techno Baroque. Make The Girl Dance Party rewarded by Carlsberg se anunta o petrecere de neuitat pentru cei care vor raspunde provocarii lansate.

Proiectul muzical Make The Girl Dance a aparut ca reactie la o declaratie a trupei britanice Franz Ferdinand: “compunem melodii pentru a face fetele sa danseze”. Aceasta fraza revine constant in mintea membrilor viitorului proiect “Make the girl dance” si reprezinta firul rosu care-i va lega in activitatea lor.

“Baby, Baby, Baby”, hitul care a lansat proiectul Make the Girl Dance impaca gusturile tuturor fanilor cu versuri usor subversive, animate de un ritm electro-pop si scoase in evidenta de scratch-urile ucigatoare ale lui Naughty J de la NTM. Membrii “Make The Girl Dance” au devenit in scurt timp invitatii obisnuiti ai cluburilor.

La petrecerea Make The Girl Dance la Bucuresti se vor alatura doi dintre DJ-ii cei mai in voga: The Model si John Riley (The Funky Mamas).

Pret bilet: 30 lei / 30 lei (la intrare)

Data: 6 mai 2011

Make The Girl Dance la Bucuresti

Berlin Club
Str. Constantin Mille, nr 4

Comments are closed.

Make The Girl Dance la Bucuresti