Find us on Google+ Mark Anthony la Bucuresti - concerte

Mark Anthony la Bucuresti

Zvonul legat de venirea starului Marc Anthony in Romania, lansat in urma cu aproximativ doua saptamani a fost confirmat. MARC ANTHONY, cel mai bine vandut artist de tropical salsa din toate timpurile va sustine un mega concert in data de 19 mai la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu orele 19:00, organizat de International Best Project.

Cu siguranta, aceasta veste va transforma visul multor romani in realitate caci, evenimentul va fi precum o explozie de hituri. O seara de exceptie din care nu vor lipsi piesele ce au ocupat cele mai inalte pozitii ale topurilor internationale si au depasit 30 de milioane de exemplare vandute in intreaga lume.

Marc Anthony este unul dintre cei mai influenti artisti ai timpului său și un adevărat ambasador al muzicii și culturii latino. El a primit numeroase discuri de aur și platină de Recording Industry Association of America (RIAA). Lista sa de premii Grammy, a inceput in 1998 cu premiul pentru Cea mai bună interpretare latină / Tropical pentru “Contra la corriente”, urmat de premiul Grammy pentru cea mai buna piesa a anului 1999 pentru “Dímelo”.

Anul acesta, Marc a revenit la studioul de inregistrari pentru a lucra la noul album de muzică originală de salsa. În aprilie 2013, are loc lansarea acestui proiect, “Living My Life”, produs de Marc și Sergio George și la câteva ore de la lansare devine # 1 in topurile de iTunes, Billboard și radio la nivel national, iar single-ul a mers la # 1 la fața locului timp de 18 săptămâni consecutive. Tema este o adaptare a piesei “C’est La Vie” Cheb Khaled și marchează din nou întâlnirea artistului cu Sergio George, care a produs anterior, multe din succesele uriase care au fost de poveste în cariera vasta a lui Marc Anthony .

Pret bilet Mark Anthony  Bucuresti:

VIP: 870 Ron
Categ 1: 600 Ron
Categ 2: 450 Ron
Categ 3: 300 Ron
Categ 4: 220 Ron

marc-anthony-bucuresti

Comments are closed.

Mark Anthony la Bucuresti