Find us on Google+ Marks & Spencer - moda

Marks & Spencer

marksspencer

Apreciez foarte mult marca de imbracamine Marks & Spencer. Magazinele prezinta o gama larga de produse de o calitate foarte buna, iar acest lucru nu poate decat sa ma bucure si sa-mi castige increderea ca si client.

Fata de altele, magazinele Marks & Spencer sunt foarte spatioase si luminoase. Intr-un fel, acest lucru ma relaxeaza si parca ma imbie sa nu ma grabesc, pentru a avea timp sa admir fiecare lucrusor.

24shop.ro

Hainele sunt pline de eleganta si de stil. Am observat o pereche de pantaloni foarte chic, feminini , care pareau si foarte comozi.

Domnisoarele vanzatoare, in schimb, nu se ridica la pretentiile acestui magazin. Nu prea au fost binevoitoare. Cand am dorit sa probez o vesta in stil sport/elegant, numarul meu, a trebuit sa ma duc la casiera, sa o intreb daca ma poate ajuta un pic, sau daca as putea vorbi cu o alta domnisoara. Mi-a raspuns cu un zambet abia schitat ca nu au decat ceea ce e expus.

Preturile hainelor Marks & Spencer sunt foarte mari, dar, cu riscul de a ma repeta, sunt de calitate foarte buna. Pacat ca personalul nu este pe masura.

In Bucuresti, magazinele Marks & Spencer le veti gasi in: Baneasa Shopping City (etaj 1), Bucureşti-Mall, Carrefour Orhideea.

www.marks-and-spencer.com

www.marksandspencer.com

Comments are closed.

Marks & Spencer