Find us on Google+ Mike Vlahopol & The Crossroads live @ Cafepedia Romana - concerte

Mike Vlahopol & The Crossroads live @ Cafepedia Romana

Asa cum v-am obisnuit, vinerea este seara concertelor live in Cafepedia Romana!

In 4 aprilie ne intalnim cu Mike Vlahopol & The Crossroads, prima trupa din Romania care include in recitalul ei numere de magie!

Trupa The CROSSROADS a cintat din prima seara in care s-a infiintat sub numele de AD-HOC, iar mai apoi in toate cluburile de profil din Bucuresti si multe cluburi din tara. Formata intr-un cadru ad-hoc, de unde si numele initial, inca din anul 1996 trupa a concertat multi ani fara sa repete. Deoarece au dorit sa vina cu un concept nou in Romania, membrii trupei AD-HOC s-au gandit la vremea respectiva sa invite la fiecare concert sau eveniment un artist surpriza de la o trupa consacrata, cu care sa cante fara absolut nici o repetitie pentru a arata publicului atat valoarea trupei cat si a invitatului.

Untitled-2

Dupa o perioada relativ lunga formula trupei s-a cristalizat si nu a mai fost chiar AD-HOC, drept pentru care s-a ajuns la concluzia ca o schimabre era oportuna si s-a continuat sub numele de “The CROSSROADS”, numele fiind inspirat dupa filmul cu acelasi titlu, produs in 1986, in care este descrisa povestea unui adolescent care vrea sa invete blues cu orice pret. Cu un vast repertoriu de coveruri, hituri din perioada anilor ’60 si pana in prezent, trupa a reusit sa smulga multe rinduri de aplauze si bisuri de-a lungul anilor in foarte multe cluburi si petreceriprivate si corporate.

Mike Vlahopol este primul chitarist din Romania care canta pe marca proprie de chitara! Autodidact, incepe si cinta in 1985 faind parte din diverse trupe ca si membru fondator sau session musician. Mai tirziu devine membru al Uniunii Compozitorilor si Interpretilor (UCMR-ADA & Credidam). Dupa multe colaborari, a ajuns sa fie incurajat si promovat de artisti precum Steve Vai, David Coverdale, Jenniffer Batten si multi altii.

Puteti afla mai multe detalii accesand site-urile lor www.vlahopol.com si www.thecrossroads.ro

Invitatul special al serii este Dudu Isabel.

Noi va promitem ca de obicei ca vom canta si vom dansa pana dimineata! Va asteptam cu o gama larga de vinuri si cocktailuri special preparate pentru voi!

Nu uitati de rezervari, locurile sunt limitate! RSPV: 0721 102 101

Comments are closed.

Mike Vlahopol & The Crossroads live @ Cafepedia Romana