Mulanruj Dining Theatre

Mulanruj Dining Theatre, latura plina de viata si exuberanta a “Bordello”, se afla la etajul 1 a cladirii din Selari 14, chiar langa Library Bar si este,  de departe,  cea mai rafinata și eleganta sala de cina si spectacol din intreg Centrul Istoric. De la decor pana la evenimentele din interior,  totul inspira pofta de viata, veselie si uitare a cotidianului.
Aici va asteapta CABARETUL ce imbina spectacolul de magie, teatru, acrobatie, muzica, comedie si burlesque cu o experienta culinara desavarsita… totul este conceput pentru a va crea cele mai placute senzatii, adevaratul “joie de vivre”.

Situat chiar în interiorul salii tronului Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, Mulanruj Dining Theatre  inspiră decadența unor vremuri apuse, o incapere care a văzut atât de multe evenimente incat nimeni nu si-ar putea imagina toate pasiunile si intrigile tainuite de aceste ziduri.

mulanruj-dinning-theatre

Daca ai putea întreba aceste locuri, despre oamenii, emoțiile, dramele şi bucuriile, suferința şi fericirea, plăcerile şi păcatele la care au asistat, cat de multe carti ar putea fi scrise. Atât de multe lucruri s-au întâmplat în toți acești ani, de la resedinta a reginelor şi prinților, la un lăcaș al hoților, vagabonzilor şi  prostituatelor, pentru ca în timp să devină unul dintre cele mai importante hoteluri ale secolului IXX ale vechiul oraș, de la lux şi opulenţă, la pasiune arzătoare, aceste ziduri au fost martore la toate.  Atât de multe feţe au privit locul în care stați acum – un tribut şi o dovadă a unor emoții aproape tactile.

Între aceste ziduri, înconjurat de gândurile trecutului şi viitorului, relaxaţi-vă şi permiteți delectarea gusturilor, cu băuturi din toate colţurile lumii, cu o bucătărie fina si un spectacol greu de egalat.

Ce loc mai potrivit pentru a degusta placerile vietii? Mulanruj gazduieste seri de teatru, cabaret comedie si magie, iar in timpul weekend-ului, dupa spectacol, se transforma in unul din cele mai animate cluburi de noapte ale centrului vechi.
Bine ati venit la Mulanruj Dining Theatre  –  locul unde te bucuri de viata!

Comments are closed.

Mulanruj Dining Theatre