Find us on Google+ Muzeul Labirint de Noaptea Muzeelor - expozitii

Muzeul Labirint de Noaptea Muzeelor

Muzeul Labirint de Noaptea Muzeelor

Cei doi vecini de la Sosea, Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” si Muzeul National al Taranului Roman se muta in Piata George Enescu (langa Ateneu), pentru o zi si o noapte, pe 14 si 15 mai. Organizatorii va asteapta de Noaptea Muzeelor 2011, de la ora 18.00 pana dimineata la 4, sa va pierdeti si sa va regasiti intr-un Muzeu Labirint.

Cei care parcurg acest traseu muzeal stradal, unic in cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor 2011, vor avea ocazia sa afle despre obiceiurile si sarbatorile satului traditional, sa cunoasca mai multe despre speciile de vietuitoare ale acestei planete sau sa descopere care au fost personalitatile care au schimbat destinele celor doua muzee. Nu vor lipsi nici concertele sau activitatile speciale pentru copii.

Labirintul va fi prevazut cu un sistem de signalistica si harti pentru orientare, se vor semnaliza expozitia permanenta (dialogul celor doua muzee), spatiile aditionale (zona multimedia, zona de expozitie temporara, zona de activitati cu copiii, zona de relaxare, zona info) si iesirea.

Programul de vizitare al Muzeului Labirint de Noaptea Muzeelor:

Sambata, 14 mai, deschis intre 18.00 – 4.00
18.00 – Concert Cvartetul Resonance
21.30 – Concert Bourbon Jazz Unit

Duminica, 15 mai, deschis intre orele 10.00 – 17.00
ateliere pentru copii

Pentru iubitorii de filme s-a pregatit si un maraton cinematografic. Astfel, vineri, 13 mai, de la ora 19.00 pana la miezul noptii si sambata, 14 mai, de la ora 11.00 la 16.00, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman – Studioul Horia Bernea (intrarea din str. Monetariei) veti putea viziona cele mai bune filme din 2010.

Intrarea este libera

Muzeul Labirint de Noaptea Muzeelor

1 Comment

  1. jocuri lego spune:

    deci este ceva educational?

Muzeul Labirint de Noaptea Muzeelor