Find us on Google+ My Life With Men and Other Animals - teatru - teatre

My Life With Men and Other Animals – teatru

My Life With Men and Other Animals – teatru

Marti 8 noiembrie si miercuri 9 noiembrie de la ora 19.30, in “My life with men…and other animals!Maria Cassi va oferi publicului un curs intensiv, deosebit de amuzant, despre dragoste, sex, moarte si…ulei de masline!

Actrita italiana cu o lunga experienta in domeniul musical-ului si al comediei, este asemanata de presa internatională cu Charlie Chaplin, Jerry Lewis si Jacques Tati. Ea este nu doar interpreta ci si autoarea textului, scris “la 4 maini” împreuna cu Patrick Pacheco (jurnalist si biograf american multi-premiat, precum si autor de piese de teatru si scenarii de film).

Spectacolul de teatru “My Life with men … and other animals!” infatiseaza cu mult umor portretul unei doamne curajoase si auto-ironice care, plecata dintr-un orasel de langa Florenta, porneste sa cucereasca New York-ul. Dar intalnirea care ii va schimba viata o asteapta la prima rascruce.

Peter Schneider, regizorul spectacolului, construieste un one-woman show in jurul talentului de mim innascut si in jurul vocii emotionante a Mariei Cassi care, cu dezinvoltura, trece de la italiana la engleza si de la text la muzica, daruindu-ne portretul perfect al unei artiste autentice, capabile să incante publicul. Cariera artistică a lui Peter Schneider cuprinde succesele obtinute cu renumitele creatii Disney (Mica Sirena, Aladin, Frumoasa si bestia, Regele Leu si multe alte filme de animatie de a caror realizare s-a ocupat in perioada in care a fost Presedinte al Studiourilor Disney). Recent, Schneider a regizat la Londra musicalul Sister Act (producator Whoopi Goldberg).

Un proiect: Change Performing Arts, Teatro del Sale, Red Shoes Productions
Productie executiva: CRT Artificio
Regia: Peter Schneider
Text de: Maria Cassi si Patrick Pacheco

Biletele pentru spectacolul “My life with men…and other animals!” pot fi achizitionate la pretul de 100 lei (Categoria I), 50 lei (Categoria II) si 26.50 lei (Categoria III) de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batiste nr. 14).

My Life With Men and Other Animals – teatru

Comments are closed.

My Life With Men and Other Animals – teatru