Nabu Bar, un restaurant cu iz oriental in Bucuresti unde poti savura o narghilea

Esti in cautarea unui local intim, unde sa te relaxezi, sa mananci niste burgeri deliciosi si sa gasesti si o narghilea (shisha) aromata? Opreste-te pe Pache Protopopescu la numarul 97, în Nabu Bar, un local foarte intim si cozy, unde poti sa mananci cei mai buni burgeri si cartofi wedges si, evident, sa gasesti cea mai buna narghilea din Bucuresti.

La Nabu narghileaua este speciala din mai multe puncte de vedere, iar experienta ta va fi cu siguranta unica si foarte placuta. Iata ce este atat de special la ei:

  • In primul rand, fiecare narghilea este folosita pentru o singura aroma, astfel incat aromele sa nu se combine si sa ai parte de un gust autentic si o experienta placuta. Astfel esti sigur ca aroma este mereu proaspata.

  • Poti sa fii sigur ca la Nabu vei gasi cea mai buna aroma disponibila la acest moment.

  • O singura narghilea isi poate pastra aroma pana la doua ore, deci ai suficient timp la dispozitie sa te bucuri de o experienta orientala speciala.

  • Astepti mai putin – la Nabu se foloseste o tehnica speciala de incalzire a carbunilor, astfel incat atunci cand primesti narghileaua, poti sa o folosesti imediat, fara sa mai fie nevoie sa astepti.

  • Aroma persista – vasul ceramic in care se asaza aroma si carbunii incinsi are o protectie speciala din tabla de inox pentru a preveni arderea directa a aromelor. Astfel, carbunii se pot inlocui mai usor, sita se poate curata si mai usor, iar aroma va persista mai mult.

  • Te bucuri de mai mult fum – cunoscatorii de narghilea, cunoscuta de straini drept shisha, apreciaza o narghilea cu o cantitate mare de fum. Narghilele de la Nabu au coloanele de fum mult mai largi decat cele obisnuite, si genereaza o cantitate mai mare de fum.

Nabu Bar este locul pe care trebuie sa il vizitezi daca vrei sa fumezi o narghilea aromata si sa incerci si arome speciale, de care o sa te indragostesti. Poti sa incerci pentru prima data o combinatie interesanta de arome, cum ar fi afine si menta. Multi dintre clientii Nabu Bar au apreciat-o.

In acelasi meniu, gasesti cativa burgeri deliciosi care sunt mereu acompaniati de cartofi prajiti si sosuri speciale. Chiar si vegetarienii se pot bucura de un halloumi burger, care este pe placul oricui, chiar si pasionatilor de carne. Pretul unui burger variaza intre 25 si 33 de lei, iar din punctul nostru de vedere e foarte rezonabil, chiar si pentru cei care au un buget fix.

Daca vrei si tu sa iesi intr-un loc intim si placut, unde sa te bucuri de o experienta speciala, cu mancare delicioasa si cea mai aromata narghilea, Nabu Bar este un restaurant cu narghilea București pe care trebuie sa il iei in calcul. Ne vedem acolo!

Comments are closed.

Nabu Bar, un restaurant cu iz oriental in Bucuresti unde poti savura o narghilea