Cu totii adoram prajiturile bune, capabile sa ne surprinda simturile cu un gust fin si delicios. Si mai mult decat orice, adoram sa le savuram intr-o ambianta calda si intima asa cum obisnuiam sa facem odata in clasicele cofetarii bucurestene. In acele vremuri, iesitul la cofetarie era un bun prilej pentru a socializa, dar si pentru a ne rasfata cu un dulce minunat. Desi vremurile s-au schimbat, inca mai sunt cateva cofetarii bucurestene care continua sa pastreze farmecul prajiturilor delicioase realizate din ingrediente naturale. Una dintre aceste cofetarii este Minimal, care de-a lungul a mai bine de 20 de decenii de activitate a dus mai departe gustul bun al deserturilor copilariei, un gust care asteapta sa fie redescoperit.
In cele sase Cofetariile Minimal situate in zonele Berceni, Batistei, Apusului, Ion Mihalache, Rahova si Drumul Taberei, inca se mai regaseste atmosfera relaxanta si calda a cofetariilor clasice unde te poti aseza pentru a savura in tihna prajitura preferata. CofetariaMinimal.ro ofera o varietate de deserturi precum torturi, prajituri, fursecuri, bomboane, briose sau macarons- retete atat romanesti, cat si internationale. Acestea sunt atat de apreciate datorita prospetimii si calitatii ingredientelor folosite, fiecare prajitura fiind ocazia perfecta pentru a te rasfata cu finetea mousse-ului de ciocolata, gustul bun de frisca naturala sau deliciul blatului insiropat cu rom.
Convingerea sa de a respecta cu rigurozitate retetele si tehnicile de preparare traditionale poate fi egalata numai de perseverenta cu care incearca neincetat sa extinda oferta sa de rasfaturi dulci. Astfel, de curand Minimal a lansat 4 deserturi delicioase pe care cu siguranta le veti indragi de la prima lingurita mancata. Acestea sunt Mousse de Ciocolata cu glazura de caramel si lapte, prajitura Veverita, Krantz Caramel, si Praline Artizanale cu arome de coriandru, caise, menta, alune padure si migdale.
Noile rasfaturi dulci marca Minimal promit a fi la fel de populare ca si prajiturile sale deja consacrate, reprezentand expresia delicioasa a unor celebre retete de deserturi internationale. Gustul lor irezisitibil este accentuat de folosirea de ingrediente fine si naturale, atat de cuceritoare incat te fac sa simti ca plutesti. Prajitura Veverita este un dulce elegant realizat din blat de migdale si crema mousse cu praline ce te seduce cu rafinamentul aromelor sale. La fel de fin este si Krantz Caramel, desertul care combina cu succes blatul de ciocolata cu un inedit mousse de caramel, peste care s-a presarat nuca caramelizata. Iar noul Mousse de Ciocolata este cu adevarat fascinant datorita folosirii unui mix delicios de mousse de ciocolata cu lapte, mousse alb si glazura de caramel cu lapte. Negresit, cei care adora micile rasfaturi dulci, vor iubi Pralinele Artizanale disponibile intr-o varietate de arome precum coriandru, caise, menta, alune padure si migdale.
2 comments
Arata super bine, vreau si eu sa invat sa fac din acestea.
Cad de mult imi plac mie dulciurile ar fi o placere sa pot gusta din asa ceva.