Nokia N8, pret bun

Cand a aparut Nokia N8, pret de cateva luni m-am gandit daca sa imi iau, sau nu. O dilema de inteles, avand in vedere ca este numit “telefonul cu cea mai buna camera video”. Va dati seama ca nu poate fi mai prejos camera foto. Eu am mare nevoie de ambele, dar si de un smartphone. Decat sa car doua sau trei device-uri dupa mine, am preferat sa ma gandesc bine la avantajele achizitionarii unui Nokia N8.

Nokia N8 pret

Ei bine, daca m-am impiedicat de ceva, a fost pretul telefonului Nokia N8. Pe vremea aceea era mult mai scump. Avand in vedere insa ca azi se gaseste la oferta, costand doar 1999 de lei, am reconsiderat. Si am si de ce. Sa vedem ce stie sa faca Nokia N8, pretul fiind lamurit.

Filmare: avand in vedere ca am inceput cu asta, sa spunem ca poti filma HD cu Nokia N8, poti edita ce ai filmat, si iti poti ura filmele direct pe Youtube sau Facebook. Foarte folositor pentru cei obisnuiti sa dea “stiri”. In ceea ce priveste foto, tehnologia optica Carl Zeiss si blitzul cu Xenon sunt garantii ale calitatii. Despre cei 12 megapixeli, ce sa mai vorbim :lol:. Dupa ce ai filmat, e foarte usor sa redai imaginea peTV, prin conexiunea HDMI, asistata de tehnologia Dolby Digital Plus. un mic home theatre, deci. Nokia N8, pret bun contra super-smartphone.

CUMPARA NOKIA N8

Aplicatiile sunt numeroase, cele de “socializare: fiind in top. Ne-ar lua zile intregi sa scriem despre tot ce poate face in directia asta: important de stiut e ca face orice legat de retelel sociale, la care v-ati putea gandi. Puteti personaliza telefonul, cu zeci de widget-uri la indemana, iar din Nokia Ovi Store puteti descarca alte mii de aplicatii. GPS este incorporat, cu navigate vocala, si e complet gratuit.

Specificatii tehnice Nokia N8

Touchscreen, sistem de operare Symbian 3, greutate 135 g, dimensiuni 59 X 113.5 X 12.9, GPS, MicroSD pana La 32GB, memorie interna 16384, display Amoled, rezolutie 640 X 360, bluetooth, wireless, microUSB, port HDMI, rezolutie foto 4000×3000, rezolutie video 1280×720, camera secundara, aplicatii Flash Lite 4.0, Document Viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF). Telefonul mai are multe smecherii, pe care le puteti vedea aici: Nokia N8 Pret

Nokia N8 Pret

6 Comments

 1. Grigore spune:

  Chiar ca e Nokia N8 la pret bun, daca te duci pe link

 2. marius ionescu spune:

  nokia n8 isi merita toti banii,acum am vazut ca este undeva la 13 milioane. este un smart-phone in toata regula, din pct meu de vedere o tastatura qwerty este cam tot ce iar mai trebui

 3. Telefoane Dual Sim spune:

  asta chiar isi merita bani si la ce performante are chiar ca mi-as cumpara unu daca as avea bani 😛

 4. voichita spune:

  eu miam luat unul cu 185 euro

Nokia N8, pret bun