Find us on Google+ O femeie impartita la doi, de Ana Odagiu - teatre

O femeie impartita la doi, de Ana Odagiu

„O femeie împărţită la doi” – 05 Mai, ora 20:00 @ The Hub – str. Bărăției, nr. 31

Distributia: Ana Odagiu
Cosmin Teodor Pana
Vlad Trifas

Regia: Lucian Ionescu și Ana Odagiu

Încurcate sunt căile amorului! Ea, tânără frumoasă și prezentabilă, îi vrea pe amândoi: unul îi oferă stabilitate, celălalt excitație. Mai contează faptul că cei doi sunt cei mai buni prieteni, atât de buni încât oficialul nici nu își inchipuie ce se petrece pe la spatele său?

Amantul are remușcări, oficialul n-are habar, iar minciuna are picioare scurte. Astfel, un om bun și pașnic se transformă în ceva ce nu vă puteți imagina.
Cum se vor rezolva lucrurile? Aflați vizionând comedia “O femeie impărțită la doi”.

Incurcate sunt caile amorului! Ea, tanara frumoasa si prezentabila, ii vrea pe amandoi: unul ii ofera stabilitate, celalalt excitatie. Mai conteaza faptul ca cei doi sunt cei mai buni prieteni, atat de buni incat oficialul nici nu isi inchipuie ce se petrece pe la spatele sau?

 

Amantul are remuscari, oficialul n-are habar, iar minciuna are picioare scurte. Astfel, un om bun si pasnic se transforma in ceva ce nu va puteti imagina. Cum se vor rezolva lucrurile? Aflati vizionand comedia “O femeie impartita la doi”.

 

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in club se poate face incepand cu ora 18.00, iar rezervarile se revendica pana la 19.45. Pentru rezervari si detalii: 0723.196.376.

1 Comment

  1. Rebecca spune:

    merita sa vedem

O femeie impartita la doi, de Ana Odagiu