O locatie shisha din Bucuresti de unde n-ai sa mai vrei sa pleci!

Este greu sa gasesti o locatie sisha in Bucuresti unde sa te distrezi ca la carte si sa te bucuri de accentele orientale alaturi de prietenii tai. Totusi, am gasit una pe care dorim sa ti-o prezentam in randurile care urmeaza si care speram ca are sa te incante la fel cum a facut-o pentru noi.

Intr-un lounge sisha poti savura o narghilea cu diferite arome, alaturi de prietenii tai. Totusi, locatia pe care vrem sa ti-o prezentam nu se rezuma doar la atat. Ea serveste si niste burgeri exceptionali, carora cu greu ai sa le poti uita gustul.

Nabu bar functioneaza atat ca locatie shisha, cat si ca restaurant. Meniul este foarte bine gandit, astfel incat sa echilibreze aceste doua aspecte. Pe de o parte, ai unul special din care sa alegi, de narghilele, care vin intr-o gama larga de arome: menta, mix de citrice, lamaie, strugure, portocala, pepene rosu si galben, scortisoara. Ceea ce este cu adevarat impresionant la Nabu Bar este ca fiecare narghilea este folosita doar pentru o singura aroma, astfel incat acestea sa nu se amestece. Astfel ti se ofera ocazia de a te bucura de o aroma proaspata si exact cum ti-ai dorit.

La Nabu vei:

  • Astepta mai putin. Metoda de incalzire a carbunilor este una inedita, astfel incat se micsoreaza timpii de asteptare pana cand poti fuma.

  • Bucura de o aroma persistenta. Aroma si carbunii incinsi se aseaza in creuzet, un vas ceramic de lut care are protectie din inox, astfel incat aromele nu vor fi arse directe si vor persista mai mult.

  • Avea parte de mult fum. Coloanele de fum sunt mai largi decat se folosesc in mod normal, acest fapt asigurand o cantitate mai mare si mai consistenta de fum eliberata de catre narghilea.

  • Gasi un grad de igiena ridicat. Mustiucele folosite sunt de unica folosinta, astfel incat fiecare client primeste unul propriu. Astfel, nu vei risca sa iei bacteriile sau microbii clientilor dinaintea ta, putand sa te bucuri de intreaga experienta fara griji.

Locatia shisha Nabu Bar se afla in bulevardul Pache Protopopescu, Bucuresti, si este accesibila din toate punctele orasului. Aceasta va asteapta in fiecare zi pentru a va bucura de burgeri buni si o narghilea aromata, intr-o atmosfera frumoasa, calda si prietenoasa. Aici se fac multe evenimente, astfel incat vei putea sa te distrezi alaturi de prietenii tai fara probleme.

Comments are closed.

O locatie shisha din Bucuresti de unde n-ai sa mai vrei sa pleci!