O lume pe dos

ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti va invita sambata 25 februarie, de la ora 19.00, la o noua reprezentatie a spectacolului O lume pe dos in regia Iarinei Demian.

 

Protogonistii sunt:Tudor Chirila, Iarina Demian, Simona Stoicescu, Smaranda Caragea, Petre Moraru, Andrei Runcanu.

 

Dupa „Biloxi Blues” (piesa celebrului Neil Simon, jucata cu mare succes la Teatrul de Comedie, in turnee prin tara si in prezent la Palatul National al Copiilor) regizoarea Iarina Demian a revenit la dramaturgia americana contemporana, reunind intr-o singura montare trei piese scurte ale unor autori consacrati si rasplatiti cu prestigioasele premii americane Obie, Tony, Emmy etc.

Preludiu si Liebestod – de Terrence Mc Nally, Problema – de A.R. Gurney si Naomi in camera de zi – de Cristopher Durang sunt cele trei farse tragice care alcatuiesc “Lumea pe dos” in care Tudor Chirila trece cu dezinvoltura de la o partitura la alta.

 

“M-am gandit ca spectatorii nu trebuie subestimati si nici incurajati sa vina intr-o sala de teatru doar ca sa se relaxeze intr-un fotoliu si sa descifreze din prima clipa o propunere dintre cele mai facile. Adevarata relaxare este aceea de privitor activ si inteligent, care, in cele din urma, decodifica mesajul spectacolului. “                           

Iarina Demian

 

“Fara cuvinte mari, textele spectacolului nostru contin adevarul lumii moderne.” 

Tudor Chirila

Va provocam asadar la un spectacol inedit, la care veti rade si veti plange in acelasi timp si unde va veti confrunta cu personaje surprinzatoare…

 

Durata spectacolului: 1 ora si 45 de minute (cu pauza). Nerecomandat copiilor sub 16 ani.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batiste nr. 14) la pretul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) si 15.90 lei (reducere la Categoria II – numai pentru elevi, studenti, pensionari pe baza prezentarii legitimatiei sau talonului de pensie).

1 Comment

  1. Cadouri spune:

    pare foarte interesant

O lume pe dos