Find us on Google+ O noapte furtunoasă, Teatrul Arte dell’Anima - Suma strânsă din vânzarea biletelor a fost donată Danielei Golubeanu - sociale

O noapte furtunoasă, Teatrul Arte dell’Anima – Suma strânsă din vânzarea biletelor a fost donată Danielei Golubeanu

O noapte furtunoasă – producție a Teatrului Arte dell’Anima – Spectacol caritabil

Spectacolul „O noapte furtunoasă” de noaptea trecută, ce a avut loc la Teatrul Arte dell’Anima, din strada Făinari, nr. 17D, sector 2, București a avut un scop caritabil. Suma strânsă din vânzarea biletelor a fost donată Danielei Golubeanu, o tânără studentă la Facultatea de Farmacie, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș.
Asociația Arte dell’Anima susține dintotdeauna, pe lângă tinerii artiști, aflați la început de drum, și demersurile caritabile. Întreaga sumă ce s-a strâns în urma vânzării biletelor a fost donată către această cauză cu bunăvoința Asociației Arte dell’Anima, a doamnei Crina Lință și a lui Gabriel Lință, dar și cu acordul și interesul actorilor și regizorului implicați în proiect: Alexandru Banciu, Adrian Piciorea, Mircea-Alexandru Băluță, Vlad Lință, Voicu Aaniței, Vlad Brumaru, Bianca Cuculici, Ana Crețu și Florin Liță.


Daniela Golubeanu este o fată plină de viață și optimistă, cu visuri mărețe, care din nefericire a fost diagnosticată cu o afecțiune necruțătoare la coloana vertebrală ce îi atacă măduva și a imobilizat-o la pat. Pentru a evita paralizia este nevoie de o operație ce costă 20.000 de euro, ce nu se poate realiza decât în afara granițelor: în Ungaria sau Italia. Costurile acestei operații depășesc posibilitățile familiei. Conturile în care se pot face donații sunt: RO97BTRLEURCRT0387421801 pentru Euro sau RO50BTRLRONCRT0387421801 pentru Lei, conturi deschise pe numele Golubeanu Florica, mama fetei.
Noi ne-am implicat pentru această cauză deoarece tot ce facem, facem din suflet cu dragoste și dăruire! Credem în visurile tuturor tinerilor și credem că aceștia pot face lucruri minunate. Donează și tu! Ajută și tu un suflet tânăr ce are nevoie de toată susținerea posibilă!
Teatrul Arte dell’Anima – Din suflet, pentru Artă

Comments are closed.

O noapte furtunoasă, Teatrul Arte dell’Anima – Suma strânsă din vânzarea biletelor a fost donată Danielei Golubeanu