O prima categorie de bilete la concertul sustinut de Mariza pe 17 februarie s-au epuizat

Regina fado-ului si cea mai de succes artista a Portugaliei va reveni in Romania pentru a sustine un concert pe 17 februarie la Sala Palatului din Bucuresti. Biletele la categoria a IV-a costa 110 lei, iar cele de la categoria VIP costau 300 de lei insa nu mai sunt disponibile. Pe site-ul Salii Palatului nu mai pot fi cumparate bilete la nici o categorie. Ele pot fi insa cumparate momentan prin reteaua Eventim.

Mariza promite publicului roman un spectacol de cel putin 75 de minute ce va incepe cu ora 20:00 si in care vor fi interpetate cateva piese de pe noul album ce va fi lansat spre finalul anului. Majoritatea pieselor interpretate vor fi insa de pe cel mai recent album, Mundo, lansat in 2015. Artista se afla in continuare intr-un turneu de promovare al acestui album.

Noul album nu are inca o denumire oficiala insa Mariza promite ca va reveni in Romania anul viitor pentru a il promova. Mai mult, tara noastra ar putea fi prima din turneul de promovare a noului album.

Muzica interpretata de Mariza are un sound aparte. Se vad amprentele muzicii folk portugheze, cadentele arabe cu usoare inflexiuni africane dar si jazz-ul sau chiar blues-ul. Acesta lucru se datoreaza probabil si originilor ei. A fost crescuta in Portugalia insa s-a nascut in Mozambic, undeva in sud-estul Africii, in 1973, cu putin inainte ca tara sa isi castige independenta fata de portughezi. Mama sa are radacini africane.

De-a lungul timpului, Mariza a fost numita “cel mai bun artist european” de catre BBC si a colaborat cu artisti internationali consacrati precum Sting, Cesaria Evora, Lenny Kravitz, Miguel Poveda, Tito Paris, Jose Merced etc. Albumul ei de debut a fost lansat in 2001 si se numeste Fado em Mim. Succesul imens a facut ca al doilea album, Fado Curvo, sa fie lansat destul de repede, in 2002.

Comments are closed.

O prima categorie de bilete la concertul sustinut de Mariza pe 17 februarie s-au epuizat