Find us on Google+ Ochelari Optiplaza - moda

Ochelari Optiplaza

Simpli si frumosi. Acestea sunt atributele ultimei perechi de ochelari, marca Guess, cumparate din magazinul Optiplaza.

Imi plac la nebunie. Ramele sunt delicate iar lentilele sunt fumurii, si sincer va spun ca am impresia ca ma scot din anonimat, imbracandu-mi privirile cu rafinament si eleganta. Cred ca sunt manifestul personalitatii mele! 😀

Consider ca sunt accesoriile cele mai importante. Pe langa utilitate, o pereche de ochelari te fac sa fii chic, cu un pronuntat simt al modei.

Domnisoara vanzatoare a fost tare draguta. A avut o rabdare infinita, fiindu-mi de un real ajutor cand a venit vorba de alegerea unui model care sa ma incadreze cel mai bine.

ochelari-optiplaza1Despre magazinul Optiplaza, nu am decat de bine de spus. Este rafinat si modern. Personalul este foarte amabil, dornic sa ajute atat in materie de servicii cat si de tendinte.

Aici se reunesc cele mai mari branduri de ochelari de soare si rame de vedere: Guess, Tommy Hilfiger, Polaroid, Furla, Converse, Givency, Escada, Police, CK, Gant, Sting, Silhouette, Dior, Emporio Armani, Giorgio Armani, Gucci, Ray Ban, Avanglion, Aboriginal, Polar Glare.

Design-urile ochelarilor Optiplaza sunt pentru toate gusturile, de multe ori aduse la rang de arta: dinamice, impunatoare, din piatra, sticla sau plexiglas, cu rame glamour metalice si incrustatii din piele si cristale.

Preturile sunt mari. Nu am vazut nicio pereche de ochelari de soare al carei pret sa scada sub 200 lei.

In Bucuresti, magazinele Optiplaza se gasesc in: Baneasa Shopping City, Plaza Romania, Carrefour Orhideea, Mall Vitan, Vitantis, Cotroceni Park, Grand Arena Berceni Cora Pantelimon, Esplanada.

www.optiplaza.ro
Mycloset.ro

2 Comments

  1. Capatina Ecaterina spune:

    Acest articol descrie produsele Optiplaza, fiind foarte frumoase si elegante, dar si mai scumpe probabil in comparatie cu alte marci. Dar pot sa va spun ca sora mea a castigat un voucher de 50 % discount chiar la Magazinele Optiplaza la un concurs.

  2. PDT spune:

    Am primit si eu un voucher de 25% la magazinele optiplaza. Intrebarea mea este cat de scumpe sunt ramele de ochelari de vedere la aceste magazine? As vrea sa imi schimb ochelarii de vedere si voiam sa stiu la cat ma duce o pereche achizitionata de acolo.

Ochelari Optiplaza