Find us on Google+ Oricine poate obtine cateva mii de lei in doar 24 de ore. Iata cum! - business

Oricine poate obtine cateva mii de lei in doar 24 de ore. Iata cum!

Trebuie sa recunoastem ca nu traim intr-o tara perfecta. Este adevarat ca suntem in partea buna a lumii si ca avem o multime de lucruri pe care altii doar le viseaza, insa este la fel de adevarat ca o multime de romani au probleme cu banii si isi dramuiesc fiecare banut, de la o zi la alta.

Situatiile grele cel, de cele mai multe ori, solutii greu de adoptat. Nu este si cazul situatiei in care pusculita se goleste iar cheltuielile sunt tot acolo.

In ultimii ani, Institutiile Financiare Nebancare au inceput sa fie din ce in ce mai numeroase si sa ajute romanii aflati in impas, oferind credite rapide.

Desi este vorba despre un credit, care implica dobanzi si stresul generat de obligatia de a inapoia lunar sau saptamanal niste sume de bani, un credit fara adeverinta de venit (kliki siia) obtinut printr-o institutie bancara poate sa fie cea mai buna optiune pentru multi dintre noi, insa nu va fi varianta cea mai rapida.

Cum se obtine un astfel de credit rapid?

Mai simplu decat ar crede oricine nu a trecut inca printr-un astfel de proces. Sloganul de credit doar cu buletinul promovat de foarte multe institutii bancare si nebancare in ultimii ani nu este un simplu slogan. Cei care doresc bani trebuie doar sa arate buletinul, iar sumele solicitate ajung in cont in doar 24 de ore.

Pentru o creditare atat de rapida, cel care solicita creditul trebuie sa aiba veniturile declarate la ANAF. Nimic mai mult.

Cine poate obtine un astfel de credit?

Oricine, aproape indiferent de varsta, sex, meserie si venituri. Chiar si pensionarii pot sa solicite si sa obtina bani de la institutiile financiare nebancare, fara a avea foarte mult stres.

Care sunt principalele avantaje generate de creditele rapide?

  • Flexibilitate. Oricine poate obtine un credit fara a avea nevoie de foarte multe acte si de foarte mult timp pierdut pe la ghiseele bancilor.
  • Dobanzi din ce in ce mai mici. Daca in trecut dobanzile IFN-urile erau uriase, in ultimii ani au inceput sa fie din ce in ce mai mici.
  • Lipsa nevoii de garantie. Chiar daca institutiile nebancare au activitatea inregistrata in Registrul Special al Bancii Nationale a Romaniei, acestea nu cer garantii la nivelul celor cerute de banci.
  • Bani obtinuti rapid. Pentru cei care nu au timp sa ajunga la sediul institutiei de creditare, dar au totusi nevoie de bani, pot obtine credit prin SMS (de aici de exemplu: https://www.kke.ee/sms-laen/). Cat se poate de simplu.

Exista motive de entuziasm in ceea ce priveste creditele rapide? Cu siguranta! Desi nu este cea mai roz situatie, cea in care este nevoie de ajutor financiar, creditele rapide sunt cat se poate de atractive. Daca cei care le solicita se informeaza bine inainte de a le achizitiona si se asigura ca au cu adevarat nevoie de un astfel de imprumut, nu existe motive de stres. Daca se intarzie cu plata ratelor insa, pot aparea si motivele de stres.

Comments are closed.

Oricine poate obtine cateva mii de lei in doar 24 de ore. Iata cum!