Ouă congelate, de Rucsandra Pop

„Ouă congelate” – 08 Octombrie 2017, ora 17:00 @ The Hub – str. Bărăției, nr. 31

“Oua congelate” – De Rucsandra Pop. Regia Anca Colteanu. Cu Maria Radu, Gratiela Badescu, Nicu Banea, Adriana Titieni.

In avionul Barcelona-Bucuresti, culmea coincidentei, stau asezate, pe cele 3 scaune alaturate, 3 femei pe care le cheama Maria.

Numele, Spania, singuratatea, despartirile, copiii, dorul de Romania, soarele le fac pe doua dintre ele sa devina prietene intime inainte de decolarea avionului. Totul se intampla rapid, ele realizeaza ca sunt suflete pereche si formeaza o coalitie impotriva celei de-a treia, o studenta la antropologie, cat si impotriva insotitorului de bord pe care amandoua “l-ar lua acasa”. Spectacolul surprinde intimitatea casnica a acestor femei, afisata in acest avion, lipsa de discretie si bun simt, pe care o intalnim la tot pasul, incultura si superficialitatea care se reflecta in mod dramatic in vietile noastre.

Trei caractere puternice, trei romance contemporane, pierdute undeva in aer, care lupta pentru copiii lor razganditi si nefacuti, au aflat ca exista procedeul de congelare a ovulelor si sunt hotarate sa aplice metoda pe loc, la tot avionul daca se poate: „Pentru ca orice femeie trebuie sa aiba un copil si, cel mai indicat, in eprubeta, daca barbatii sunt porci si s-a ajuns la aceasta concluzie de mai multa vreme”.

Pret bilet 25 lei. Acces 15:30 – 16:45. Rezervari 0723 196 376.

Comments are closed.

Ouă congelate, de Rucsandra Pop