Find us on Google+ Ovidiu Scridon - concert acoustic live la Serendipity Tea - culturale

Ovidiu Scridon – concert acoustic live la Serendipity Tea

Chitara nu sună niciodată mai frumos decât seara!

Serendipity Tea vă invită luni 20 iulie, începând cu ora 21,00, la un concert acoustic live în compania lui Ovidiu Scridon. Artistul va transforma seara începutului de săptămână într-una romantică, aşa cum este şi Bucureştiul în serile calde de vară.

Cine este Ovidiu Scridon?

“Sunt un om liber şi de-aici pleacă totul.
Am dobândit acest spirit de mic; … am fost, pentru mai mulţi ani, paraşutist sportiv, iar primele performanţe sunt legate de această opţiune. Mă pot lăuda chiar că mi s-au împlinit aproape toate visele importante. N-am de gând să vă dezvălui secretul, dar cred că ţine de universul în care trăiesc şi din care fac parte chitara, poezia, călătoriile şi alte câteva vicii inofensive. Obişnuiesc să privesc oamenii în ochi, mă bucur uneori de lucruri aparent nesemnificative, caut firescul în relaţiile cu semenii şi întotdeauna îmi place să savurez partea plină a paharului. Toate acestea îmi permit să am un fond pozitiv şi mai mult decât atât, să ramân un om liber.

www.ovidiuscridon.ro

***

scridon

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare. Rezervarea se face exclusiv la adresa de email events@serendipity-tea.ro, cu rugămintea de a include un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

***

Rezervările la acest eveniment încep de la ora 20,30 pentru a avea timp sa comandaţi şi să vă servim bunătăţile ceainăriei până la ora 21,00, ora după care vom mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din consideraţie pentru artist.

 

Comments are closed.

Ovidiu Scridon – concert acoustic live la Serendipity Tea