Pandera sau cum sa iti completezi trusa de produse de makeup cu tot ce ai nevoie pentru un look magnific

Orice femeie se rasfata cu produse de makeup de calitate pe care le incearca, le combina si isi contureaza chipul in asa fel incat sa scoata in evidenta trasaturile sale. Aceasta industrie a evoluat foarte mult, astfel incat la ora actuala sunt atat de multe produse de makeup incat oricine este confuz despre ce ar trebui sa aleaga. Pentru cantitati generoase cu preturi irezistibile Pandera este locul ideal, o sursa pentru produsele de marca Focallure.

Pentru cele care nu au mai intalnit magazinul online www.pandera.ro trebuie spus ca este unic distribuitor al acestor produse in tara. Focallure este de renume international si cunoscut ca fiind un brand ce ofera calitate, produsele sub aceasta marca comportandu-se foarte bine in orice conditii. 

Makeup complet cu produse de la Pandera

Chiar si cand este vorba de o necunoscatoare in arta machiajului sau cand tehnicile cunoscute nu sunt variate sau dintre cele mai complexe, oricine trebuie sa stie ca inainte de aplicarea fardurilor si a culorilor de orice fel este nevoie de o baza. Urmeaza aplicarea de fond de ten, finalizand cu o pudra. Iar pentru fiecare parte, ochi, buze, pometi, se va opta pentru o serie de produse menite sa redea si coloristica dorita. Iata cu ce rasfata Pandera:

Produse pentru fata

Aici se incadreaza primerul, cel care dupa cum si numele ii spune, se aplica prima data. Fondurile de ten sunt chiar accesibile si dispun de variate de tonuri ale culorilor, pentru un aspect cat mai natural. Pentru care cunosc mai multe despre tehnicile de makeup un illuminator va fi de dorit sau o pudra translucida.

Nu in cele din urma, Pandera pune la dispozitie si spray-uri de fixare, pentru ca toate straturile de makeup sa reziste fara probleme, pana la finalul zilei.

Produse pentru buze

Rujurile sunt primele avute in vedere. Din varietatea de tipuri de rujuri se remarca si cele rezistente la transfer, fie ele sub forma lichida sau nu. Nu in cele din urma creioanele fac parte din aceasta colectie. Un trend este acela de contur al buzelor, creand impresia de buze mai groase si seducatoare. Asorteaza acest creion cu tipul de ruj dorit, pentru un efect deosebit.

Produse pentru ochi

Glittere, palete de farduri, creioane, rimel sau eyeliner sunt optiunile regasite aici. Pentru cele in cautare de stil practic trusele de farduri in culori variate pot fi alegerea optima. Mai specific de atat, pentru cele care doresc o tehnica nume aplicata, precum este stilul smokey eyes se pot alege acele truse ce includ culorile potrivite pentru efectul de umbre implicit.

Alte optiuni de la Pandera

Pandera era recunoscut si pentru genele 3D magnetice. Acestea se aplica usor si sunt extrem de bogate, fire dese care sa ofere purtatoarei o privire seducatoare. Oje diverse si creion de sprancene sunt o completare astfel incat sa ai pentru intreaga ta imagine optiuni de produse ce te ajuta sa iti definesti si accentuezi frumusetea.

Comments are closed.

Pandera sau cum sa iti completezi trusa de produse de makeup cu tot ce ai nevoie pentru un look magnific