Papusile Muppets – film

Papusile Muppets – film este visul oricarui om, de la inceputurile comediei incoace, daca va mai amintiti, aproape ca am deschis ochii pe show-ul satiric de televiziune prin Muppets show.

Muppets, cea mai amuzantă familie de papusi din istorie, se reuneste pe marile ecrane in „Papusile Muppets” – film. Noua aventura incepe cu Walter si Gary, doi fani impatimiti ai papusilor Muppets, care pleaca in vacanta in Los Angeles, iar calatoria lor include si o vizita la studiourile in care s-au facut cunoscuti idolii lor. Atunci cand afla ca un magnat al petrolului (Tex Richman) vrea sa demoleze vechiul teatru, Walter si Gary il cauta pe Kermit.

La insistentele lor, simpaticul broscoi reuneste familia pentru un nou spectacol care sa salveze teatrul in care au dat cele mai bune reprezentatii din cariera lor. Miss Peggy se lasă cel mai greu convinsa, deoarece in acel moment era editor plus-size la Vogue – Paris si ii era mai greu sa renunte la viata ei pentru a lucra alaturi de vechii ei prieteni.

Papusile Muppets au fost create in 1954-1955 de catre papusarul Jim Henson, cunoscut si pentru serialul “The Sesame Street”. Personajele Kermit the Frog, Miss Piggy, Animal, Fozzie si Gonzo sunt astazi la fel de populare ca atunci cand s-au nascut. Umorul, cantecul si voia buna pe care o aduc pe micul ecran sunt potrivite pentru oamenii de toate varstele, dupa cum declara David Hoberman, producatorul filmului Papusile Muppets.

 

Papusile Muppets – film

2 Comments

  1. Daniela spune:

    Nu mi-au placut papusile Muppets asa ca nici la film n-o sa ma uit din cauza lor.

  2. Laurentiu spune:

    @ Daniela: Nici eu n-am fost incantat de ele, insa filmul cred ca este ok…poate in weekend 🙂

Papusile Muppets – film