Find us on Google+ Parasutism in Bucuresti - outdoors

Parasutism in Bucuresti

Parasutim in Bucuresti – 22-25 septembrie 2011

Cu ocazia evenimentului Bucharest Skidiving Boogie 2011, primul festival de parasutism din Bucuresti, veti avea parte de salturi cu parasuta pentru amatori, realizate in tandem cu un instructor profesionist, vor fi efectuate de la cea mai mare inaltime atinsa in salturile comerciale: 4500 m. De asemenea, festivalul se adreseaza si parasutistilor profesionisti care vor avea ocazia sa isi perfectioneze tehnica alaturi de instructori calificati la nivel international.

La Bucharest Skydiving Boogie vor fi prezenti peste 40 de parasutisti cu licenta care se vor antrena cu instructori cu pregatire internationala din Spania. Acestia vor realiza formatii cat mai mari cu exercitii si demonstratii in aer (pana la 15 persoane simultan). Premiera festivalului de parasutism din Bucuresti o reprezinta faptul ca se vor efectua salturi duminica 25 septembrie, din doua avioane simultan: dintr-un Cessna 206 YR-TNT si un Pilatus Porter PC-6 I-CAKE.

Duminica, echipa scolii de parasutism TNT BROTHERS va realiza o formatie de 15 parasutisti prinsi in cadere libera de la 4500 m. Un spectacol inedit pentru peisajul sporturilor aeronautice din Romania care nu trebuie ratat de bucuresteni.

Un salt cu parasuta poate costa 650 de lei (fara filmare), 875 de lei (cu filmare) si 950 de lei (filmare+poze). Scoala de parasutism TNT Brothers ofera si licenta de parasutism prin intermediul unui curs care dureaza aproximativ doua saptamani si care costa 6.000 de lei.

Festivalul de parasutism se va desfasura pe Aerodrom Clinceni, Ilfov, Sos.Buc.-Alexandria km 16.

Rezervari: 0731 MYJUMP; (0731 695 867)

Parasutim in Bucuresti – 22-25 septembrie 2011

9 Comments

 1. Cizme spune:

  oo super marfa poate ajung si eu acolo 😀 sa ma uit ca e cam scump sa ma dau cu parasuta 😀 sper sa ajung

 2. Daniela spune:

  WOW! Vreau si eu sa am parte de o asa adrenalina. Pacat ca nu stau in Bucuresti.:((

 3. Laurentiu spune:

  Eu sa fiu sincer as incerca, sunt la 1h de Bucuresti, insa mi-e cam teama de intaltime :))

 4. Invitatii de nunta spune:

  Mi-ar placea si mie sa experimentez asa ceva :X Din pacate nu locuiesc in Bucuresti… Chiar daca am teama de inaltime as incerca… si pretul mi se pare putin cam piperat..dar merita garantat

 5. Tania spune:

  Clar, trebuie sa merg si eu! Imi doresc de foarte mult timp sa fac parasutism, dar nu am inteles unde mai exact este scoala asta…

 6. MarcAT spune:

  putin cam mari preturile… tot in perioada asta a fost la targu mures zbor cu balonul, 100 euro ora parca.. pacat ca n-am putut ajunge la niciunul:))

 7. piese auto spune:

  a fost cineva? ceva pareri..sunt foarte interesat cred ca parasutismul este la ora actuala cam cea mai tare sursa de adrenalina..deci astept pareri.

 8. Calgary Dental spune:

  Exista un turn de parasutism la stadionul Lia Manoliu, sau cel putin exista cand eram eu mai tanar. Am sarit odata cu parasuta de acolo. Bine, saritura e mult zis, te legau cu hamuri, te ridicau cu un cablu pana sus, parasuta era deschisa, si-ti dadeau drumul. Senzatia e cea din montagne russe sau cea de la goluri de aer din avion. Am avut impresia ca dureaza o ora pana am ajuns jos. Acum nu stiu ce sa zic, sa sar din avion as avea curaj, dar sa traiesc iar senzatia aia de la 4500 metri pana jos..nu stiu ce sa zic:)

 9. ben spune:

  e superb imi doresc sa fac asta macar odata in viata, intradevar sunt pe masura preturile, am ratat odata o ocazie mai ieftina ..sareau cativa profesionisti pentru antrenament si aveau nevoie de oameni cu care sa sara si nu aveau taxa, decat o suma modica(150-200lei) pentru asa ceva.

Parasutism in Bucuresti