Find us on Google+ Patru dintre cele mai importante filme prezentate cu ocazia Super Bowl - diverse

Patru dintre cele mai importante filme prezentate cu ocazia Super Bowl

Super Bowl este un eveniment sportiv care atrage anual atentia a milioane de telespectatori. Pentru doar cateva secunde de publicitate se platesc sume uriase. Acest lucru reprezinta o ocazie foarte buna pentru studiourile cinema de a isi prezenta noile filme. Zeci de trailere de doar cateva secunde sunt prezentate pe ecrane atat inainte de competitie cat si in timpul ei. Weekend-ul trecut a avut loc din noua acest eveniment astfel ca am putut selecta patru trailere ce au fost prezentate si care ne arata la ce sa ne asteptam in urmatoarele sase luni.

1.Skyscraper

Universal Pictures a dezvaluit primele imagini din noul film de actiune in care joaca Dwayne Johnson si care este programat sa apara la mijlocul lunii iulie. Vedem cum actorul joaca un noul rol cu multe provocari. In acest film se va lupta sa isi apere onoarea si sa isi salveze familia.

2.Mission: Impossible – Fallout

Paramount a oferit primele imagini din noul film din seria Misiune Imposibila, unde rolul principal este interpretat din nou de Tom Cruise. Lui i se vor alatura Simon Pegg, Alec Baldwin, Rebecca Ferguson si Vanessa Kirby. Premiera filmului este programata la doua saptamani dupa lansarea Skyscraper.

3.Red Sparrow

20th Century Fox si-a promovat noul film in care vor juca Jennifer Lawrence, Joel Edgerton si Jeremy Irons. Nu este primul trailer al filmului insa poate fi cel mai vizionat, avand in vedere momentul in care a fost ales sa fie difuzat. Red Sparrow va fi lansat pe 2 martie, intr-o perioada indrazneata, foarte competitiva. De obicei, in preajma decernarii Oscarurilor se lanseaza filmele cu pretentii la aceste premii, astfel ca vorbim de o copetitiviatate mai mare.

4.Jurassic World: Fallen Kingdom

Universal Pictures a plusat cu un nou trailer al acestui film si dupa reactiile din mediul online putem spune ca acesta este unul care si-a atins cel mai bine tinta dintre toate trailerele prezentate cu ocazia Super Bowl pentru ca a obtinut cele mai multe vizualizari pe internet in primele 24 de ore. Fallen Kingdom va avea premiera pe 22 iunie. Chris Pratt si Bryce Dallas Howard revin in film.

Mai jos aveti linkurile cu trailerele. Super Bowl a avut loc saptamana aceasta.

Skykraper

https://www.youtube.com/watch?time_continue=35&v=THWBs0_khNs

Mission Impossible

https://www.youtube.com/watch?time_continue=51&v=wb49-oV0F78

Red Sparrow

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=M9VqmPX8m2k

Jurassic World

https://www.youtube.com/watch?v=NooW_RbfdWI

Comments are closed.

Patru dintre cele mai importante filme prezentate cu ocazia Super Bowl