Find us on Google+ Petrecere de Sfantul Valentin - petreceri

Petrecere de Sfantul Valentin

Pe 14 februarie 2014, sunteti invitati la petrecerea de Sfantul Valentin, o seara minunata dedicata tuturor indragostitilor si nu numai.

De Sfantul Valentin, in 2011, sarbatoarea dragostei isi face cuib in cele mai rafinate si elegante locatii din Bucuresti. Mergeti la petrecerile de Sfantul Valentin, sa va distrati intr-o atmosfera speciala, incarcata de romantism.

Va asteapta mancaruri afrodisiace, cu multa grija pregatite, cadouri, lumanari parfumate si multe alte surprize.

 

Restaurantul vegetarian Satya (vezi aici detalii) si restaurantul libanez Casa Zena (vezi aici detalii) organizeaza evenimente minunate cu aceasta ocazie.

 

Casa Zena

Casa Zena

Satya

Satya

 

 

 

 

 

 

 

 

Sarbatoarea iubirii merita a fi celebrata asa cum se cuvine.

3 Comments

 1. Anunturi gratuite online spune:

  pacat ca nu sunt din bucuresti ca a-si fi venit…

 2. Daniela spune:

  Ziua de Valentine’s Day nu mai este asa cum era cand eram mica. Am crescut. Am prieten de 3 ani, ne iubim in fiecare zi asa ca ziua asta nu mai e ca in primul an de cand ne-am cunoscut

  • Roxana spune:

   Nu se poate face din asta o regula, probabil ca nu asimilati adecvat adevaratele calitati ale acestei zile. Nu sunt una dintre adeptele acestei sarbatori, sunt de parere ca fiecare zi conteaza si nu trebuie sa asteptam o anumita zi pentru a ne arata dragostea fata de partener, insa 14 februarie are o insemnatate aparte pentru orice cuplu.
   Cat despre invitatie, vom fi acolo pentru ca stim ca mancarea si bautura de calitate au rolul lor intr-o zi de 14 februarie.

Petrecere de Sfantul Valentin