Find us on Google+ Pizza Non Stop - restaurante

Pizza Non Stop

Pizza Non Stop Bucuresti – Pizzerii

Pizza este una din cele mai apreciate mancaruri in intreaga lume. Dar putini stiu ca denumirea ei vine din Grecia antica, unde cuvantul “pikte” sau “pita” denumea o paine acoperita cu ulei, ierburi si branza.

Insa pizza, asa cum este cunoscuta in prezent, provine din Italia, din zona Neapole, unde in 1889 Regina Marguerita a Italiei a fost servita cu o pizza ce avea  topping-uri in culorile steagului italian: rosu de la tomate, alb de la branza mozzarella si verde de la busuioc.

Astazi, pizza este servita peste tot in lume, din America in Asia (chiar si Japonia a introdus pizza in meniurile restaurantelor in anii ’70) si din Europa in Australia.

In timp, pizza a inceput sa fie servita si ca desert, topping-urile cu  fructe sau ciocolata fiind acum ceva obisnuit.

pizza-non-stop

In Bucuresti, poti sa gasesti o multime de pizzerii, aparute cam in toate zonele. Pizza este acum fie servita in restaurante, fie livrata la domiciu. Indiferent de gusturi sau preferinte, pizza este savurata ziua si noaptea, indiferent de ora, cu aceeasi pofta.

Pentru insomniaci sau pentru cei care lucreaza in schimbul 3 si nu se pot dezlipi de calculatorul din birou pana noaptea tarziu, si care vor sa se delecteze cu o pizza aburinda in miez de noapte, multe pizzerii au program non-stop, cu livrare la domiciliul clientului.

 Pizza Non Stop

Astfel, Gambino’s Pizza are puncte cu livrare non-stop pentru orice zona a Bucurestiului, precum si pentru zonele limitrofe. Livrarea este gratuita, dar comanda minima obligatorie este diferita. Pizzeria are si o propunere, pizza Gambino ce contine sos, mozzarella, sunca, carnati, bacon, ciuperci, ardei, masline.

 

O pizzerie ce face parte din lantul international de pizzerii este Jerry’s Pizza si ofera livrare non-stop pentru Bucuresti si localitatile limitrofe, tarifele de livrare fiind de 2,5 – 5 lei pe timp de noapte. O pizza cu topping-uri si sosuri la alegere sau o pizza clasica sau “extravaganta” ajunge la client in cel mai scurt timp. Jerry’s Pizza ofera si deserturi denumite “pizzert” preparate din blat de pizza, ciocolata si mandarine sau cu mere si scortisoara.

 

O alta pizzerie cunoscuta de peste 10 ani in peisajul fast-food-urilor din Bucuresti si care livreaza non-stop o savuroasa pizza pe vatra este si Cuptorul cu Lemne. Pentru comenzi din toate sectoarele capitalei, pizza este livrata la domiciliul clientilor in cel mai scurt timp. Pizza preparata la  Cuptorul cu Lemne are denumiri care mai de care mai interesante, gen Pizza Orientala, Pizza Fresh sau Pizza Shaorma ce impreuna cu denumirile consacrate atrag clientii prin diversitatea aromelor si gustul deosebit.

 

Alte pizzerii deschise non-stop sunt si Presto Pizza, Pizza Acapulco, Forever Pizza, Della Casa Pizza, Antica Pizza.

1 Comment

  1. Cazare pensiuni spune:

    N am stiut ca este “inventie” elena doar imbunatatita de italieni. Oricum este extrem de buna!

Pizza Non Stop