Find us on Google+ PR&Ad Fair organizeaza unicul targ de joburi pentru supereroi! - targuri

PR&Ad Fair organizeaza unicul targ de joburi pentru supereroi!

PRIME Romania organizeaza anual singurul targ de joburi si internshipuri din domeniul Comunicarii, Relatiilor Publice si Publicitatii. Evenimentul se va desfasura la Galeria Events (strada Ion Minulescu, nr. 70-74) în zilele de 9 si 10 mai, între orele 12:00 – 18:00. În cadrul celor doua zile, 18 agentii din domeniu vor veni ca expozanti la targ pentru a le oferi studentilor posibilitatea de a aplica pentru un internship sau job.

Fiind la a 10-a editie anul acesta, evenimentul se va desfasura în jurul unui concept unic: SUPEREROI! Dupa cum spune si headline-ul Your CV – your superpower, PR&Ad Fair va aduce aceasta superputere chiar la targ! Daca studentii nu si-au adus CV-ul de acasa, noi îi vom ajuta sa îsi creeze unul pe loc. Apoi, vor putea aplica la agentiile prezente pentru jobul mult dorit.


În cadrul targului vor fi prezente agentiile: Minio, Vertify, Pastel, Creionetica, Touch Communications, Graffiti PR, Smite, Screen Native, Clock Advertising, Atelier Sapte, LinksPR, Pi2 PR, Dolphin Communication, Caracteristic, Catalyst, Re7consulting, CV30, SOS Satele Copiilor.

Participarea la targ nu percepe taxa, iar în cadrul celor doua zile vor exista tombole, premii, concursuri si activitati ce vor transforma cautarea unui job într-o experienta de neuitat. De altfel, acestia vor avea ocazia de a participa la doua conferinte dedicate domeniului. Între orele 14:00 si 15:30 îi vom avea invitati pe Alex Cotet si Denisa Sima, pentru a le vorbi studentilor despre lumea Advertisingului si despre cum sa fii fashion la birou. La final va exista o sesiune de Q&A, unde studentii le pot adresa întrebari speakerilor si pot afla si mai multe informatii despre domeniul în care vor sa activeze.

PR&Ad Fair doreste sa rezolve problema experientei pe care o întalnesc studentii si absolventii în momentul în care doresc sa se angajeze. Astfel, ei au ocazia sa interactioneze direct cu viitorii angajatori. De-a lungul anilor, evenimentul s-a bucurat de un numar de aproximativ 4.000 de participanti entuziasti, dornici sa evolueze, sa îsi atinga obiectivele si sa devina unii dintre cei mai buni specialisti în domeniul Comunicarii si al Relatiilor Publice.
Evenimentul PR&Ad Fair 2018 se bucura de sponsorizare din partea Galeria Events, Xerox, Diverta, Taraba cu Poze, Captive Escape Room, Boromir, 5 to go, Fabrica de sandvisuri, Donutino, Rewine, Gradina cu Filme, Hard Rock Cafe, Minimizer, Adebo, Signum, Lanyard si este sustinut cu ajutorul partenerilor media IQool, IQads, Advertising4U, PRwave, Stiri.ong, Iubesc Studentia, GoingOut, VinSiEu.ro, Ctrl-D, SMARK, The Institute.

 

Comments are closed.

PR&Ad Fair organizeaza unicul targ de joburi pentru supereroi!