Find us on Google+ Premieră la Teatrul Arte dell’Anima – spectacolul „MILK ON FIRE” de Radu Pocovnicu - teatre

Premieră la Teatrul Arte dell’Anima – spectacolul „MILK ON FIRE” de Radu Pocovnicu

În data de 11 decembrie, de la orele 19:00 va avea loc avanpremiera spectacolului „Milk on fire” scris și regizat de Radu Pocovnicu, iar în data de 12 decembrie, premiera. Un spectacol cu Lorena Luchian, Crina Lință, Mia Crișan și Ana-Maria Irimia.

Patru femei se lasă antrenate într-o dispută pro/contra alăptatului în public. Aparent, argumentele și contra-argumentele vor lămuri problema, sau măcar vor conduce către victoria rațiunii. Însă, pe Internet (acolo unde are loc evenimentul), orice dezbatere care suscită opinii contrare conduce, ireversibil, la ură. Realitatea devine doar o proiecție, iar interlocutorul – un nume. Argumentele nu mai funcționează, sunt doar mijloacele unei poziționări ideologice și a unui maniheism clasic: Bine/Rău, Pro/Contra etc.

In datele de 11, 12 și 16 decembrie, de la orele 19:00, la Teatrul Arte dell’Anima din strada Făinari, nr. 17D – cea mai controversată dezbatere a secolului XXI!
Distribuție: Crina Lință, Lorena Luchian, Mia Crișan și Ana-Maria Irimia
Regie și text: Radu Pocovnicu
Scenografie: Ruxandra Manolovici
Coregrafie: Alina Iacov
Durată: 1h
Producție: Teatrul Arte dell’Anima
Preț bilet: 35 lei
Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București, Bucharest
Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.

*Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/milk-on-fire-910?af=41 și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

Comments are closed.

Premieră la Teatrul Arte dell’Anima – spectacolul „MILK ON FIRE” de Radu Pocovnicu