Find us on Google+ Premiera: Visul unei nopti de vara - teatre

Premiera: Visul unei nopti de vara

O nouă premieră pe scena Teatrului Anton Pann:

VISUL UNEI NOPŢI DE VARĂ

de  William Shakespeare

 Una dintre cel mai populare comedii romantice ale lui Shakespeare, VISUL UNEI NOPŢI DE VARĂ, va avea premiera pe scena Teatrului Anton Pann din Rm Vâlcea. duminică, 21 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a teatrului.

Acest nou spectacol, a cărui avanpremieră a avut loc pe 12 mai, propune o distribuţie în care apar câteva modificări faţă de avanpremieră, scene noi şi o mişcare coregrafică  lucrată de Attila Bordás.

O serie de întâmplări, mai mult sau mai puţin stranii sau amuzante, dar toate încărcate de erotism, înconjoară nunta lui Theseus, ducele Atenei, cu Hipolita, regina amazoanelor. Aceste întâmplări includ aventurile a patru tineri atenieni îndrăgostiţi şi a unui grup de meşteşugari care, cu toţii, sunt manipulaţi de zânele pădurii, locul principal de desfăşurare a acţiunii.

Regizorul spectacolului, Botos Bálint, asistat de Ana Cucu Popescu şi de coregraful Attila Bordás semnează acest spectacol, care marchează şi debutul profesionist al regizorului mai sus amintit. Noua premieră a teatrului propune şi două nume proaspete, doi tineri actori care se vor alătura trupei: Ana Şuşca şi Vlad Bîrzanu, absolvenți ai Universităţii Babeș-Bolyai din Cluj, promoţia 2012.

Comments are closed.

Premiera: Visul unei nopti de vara