PRIME MARATON: CAPTURE THE UNSEEN

Anul acesta, PRIME Romania va invita la cea de-a X-a editie a unui workshop tarziu…aproape matinal, PRIME Maraton: Capture the unseen. Evenimentul va avea loc joi, 17 ianuarie 2019, la Silver Church (Calea Plevnei 61), de la ora 21:00. La editia curenta, pe parcursul intregii nopti, participantii sunt invitati sa descopere fotografia, dincolo de imagine si branding personal.

In rama editiei a X-a vor aparea oameni pasionati, dornici sa impartaseasca din experienta lor profesionala in materie de fotografie. Acestia sunt: Andreea Retinschi, un personaj colorat pe strazile gri ale capitalei, Mihnea Ratte, cu o experienta vasta in domeniu si care surprinde emotia cu fiecare ocazie, Vlad Sorescu, renumit printre utilizatorii Instagram pentru seria Pantone, Cristiana Nuta (Nuta Kiki), mereu gata sa umple orice incapere cu entuziasmul ei, Alex Damian, care ne demonstreaza cum putem imbina cu succes un blog cu arta fotografiei si Vlad Eftenie, un fotograf al oamenilor si al frumosului, in general. Cel care va modera evenimentul si va completa, astfel, imaginea acestuia, este Lucian Popescu, o voce indragita, care va ajuta publicul sa descopere lucruri noi si interesante de la speakerii din program.

Ce trebuie sa faci?
Participarea la PRIME Maraton se face prin completarea formularului de inscriere pana la data de 17 ianuarie, ora 15:00. Pretul unui bilet este de 10 lei.
Ca de fiecare data, evenimentul aduce pe parcursul serii tot felul de surprize, pe langa faptul ca participantii cei mai activi si mai curiosi vor fi rasplatiti cu premii deosebite.
PRIME Romania este singura asociatie studenteasca de Relatii Publice si Comunicare din tară. Experienta PRIME inseamna comunicare strategica, o echipa unita si peste 20 de ani de evenimente pentru studentii pasionati de Comunicare.

Sponsori: Silver Church Club, F64, Suculent Urban, Liliac, Caricatura-ta, Roman-IA cu povesti, Cat Music, CopyZone, BenQ, Clever Taxi
Parteneri media ai evenimentului: IQads, IQool, PR Wave, Iubesc Studentia, Going Out, Stiri ONG, Advertising 4U, vinsieu.ro, inOras.ro, Live PR, Re-star.ro, Ze-list, probucuresti.ro, Bucharest-Guide.ro

Comments are closed.

PRIME MARATON: CAPTURE THE UNSEEN