Find us on Google+ Promovare Gratuita ONG-uri, prin Google Adwords - sociale

Promovare Gratuita ONG-uri, prin Google Adwords

Google Ad Grants este, incepand de luna aceasta, disponibil si in Romania, pentru inscriere fiind necesara completarea formularului de AICI.

Exista o serie de conditii si limitari pentru aceasta promovare gratuita a ONG-urilor, dar majoritatea sunt de bun simt. Ramane de vazut daca aplicatiile la program vor fi transparente si neatinse de “spiritul romanesc”. Deocamdata, fiind un proiect nou lansat, nu se stie cat va dura procesarea aplicatiilor.

Printre scopurile mentionate a fi eligibile se numara si “Chestiuni legate de Animale”, ca atare invitam si ONG-urile implicate in actiunile de protectie a animalelor sa aplice cat mai curand.

Este necesar ca ONG-urile sa aiba un website functional, care va fi promovat prin intermediul Google Adwords in limita a 330 de dolari pe zi, cu un Cost Per Click maxim de 2 dolari. Limita maxima a sumei lunare este de 10.000 de dolari lunar.

Campaniile trebuie sa promoveze un singur website si sa contina anunturi si cuvinte cheie legate de obiectivele declarate.

ONG-Google-Grants-AdWords-

 

Aplica rapid la programul Google Ad Grants, de promovare gratuita ONG-uri prin Google Adwords. Promovarea te poate ajuta sa aduci awareness cauzei in care pui suflet.

 

Comments are closed.

Promovare Gratuita ONG-uri, prin Google Adwords