Cruciada culturii – recital Mischa si Lily Maisky

Pe 27 octombrie, la Ateneul Roman va avea loc un nou recital in cadrul Cruciadei Culturii: Mischa Maisky si fiica lui, Lily Maisky.

Mischa Maisky este unul dintre cei mai excentrici violoncelisti ai lumii, care la 17 ani a castigat prima sa competitie de violoncel, la Leningrad. Au urmat numeroase alte premii, culminand cu debutul sau la Carnegie Hall (New York), alaturi de Orchestra Simfonica din Pittsburg. In urma concertului, un admirator i-a oferit un violoncel din secolul al XVIII-lea, instrument la care canta si in prezent. Supranumit “Paganini al violoncelului”, Mischa Maisky sustine anual concerte alaturi de orchestre si filarmonici din Viena, Berlin, Londra, Israel, Paris, New York sau Tokyo.

In recitalul de la Bucuresti, Mischa Maisky si Lily Maisky vor intepreta lucrari de Beethoven, Schumann, Debussy, Granados, Albeniz, Cassado si Manuel de Falla.

Pret bilete: 100 ron / 200 ron / 300 ron.
Biletele se gasesc in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro.

Recitalul se desfasoara in cadrul Cruciadei Culturii, miscare initiata la inceputul anului 2010 de Agentia de Vise si Fundatia artEST cu scopul de a scoate la lumina repere veritabile si de a aduce la un loc oameni de cultura cu idei si viziuni comune.

Data: 27 octombrie, 19.00

Cruciada culturii – recital Mischa si Lily Maisky

Ateneul Roman
Str. Franklin, nr. 1

Comments are closed.

Cruciada culturii – recital Mischa si Lily Maisky